Affordable Art Fair 2016 in De Kromhouthal groot succes

Affordable Art Fair 2016 | De elfde editie van de Affordable Art Fair, de grootste onafhankelijke kunstbeurs voor betaalbare hedendaagse kunst, vond plaats van donderdag 27 t/m zondag 30 oktober. De beurs werd voorafgegaan door een exclusieve previewavond voor pers en genodigden waarbij ruim 2000 mensen aanwezig waren.

De organisatie streefde dit jaar naar een stijging van de bezoekersaantallen en een nog succesvollere beurs voor alle galeriehouders die aanwezig waren. Deze doelstelling is behaald. De combinatie van de verschillende (internationale) galerieën die aanwezig waren en het aanbod van (betaalbare) hedendaagse kunst heeft dit jaar 13.000 bezoekers getrokken. Dit was een flinke stijging ten opzichte van 2015.

Ook in 2017 keert de kunstbeurs terug naar De Kromhouthal. Kris Clark, directeur van de Affordable Art Fair, zegt hierover: “Voor ons is De Kromhouthal de afgelopen jaren ons tweede huis geworden. Niet alleen organisatie technisch maar ook de samenwerking met het team van De Kromhouthal is voor ons een geweldige match. Wat ons betreft gaan we nooit meer weg.”

Affordable Art Fair 2016

Sarah MoormanAffordable Art Fair 2016 in De Kromhouthal groot succes