De Vries Scheepsbouw viert 110 jarig jubileum in De Kromhouthal

Afgelopen zaterdag, 4 juni, mocht De Kromhouthal ruim 1800 gasten verwelkomen. “De Vries Scheepsbouw is een heel groot familiebedrijf en we zijn heel erg trots op deze bijzondere mijlpaal. We hebben ervoor gekozen dit bijzondere moment te vieren met medewerkers en partners in De Kromhouthal, een locatie die vanaf 1908 altijd in het teken heeft gestaan van scheepsbouw en sinds 2013 in gebruik is genomen als evenementenlocatie. De combinatie van de industriële uitstraling van de locatie, bijzondere lichttechniek en het gastronomische diner zorgde voor een unieke ambiance. We kijken terug op een bijzonder geslaagd evenement,” aldus Joost de Vries van Koninklijke De Vries Scheepsbouw.

In samenwerking met partners van De Kromhouthal werd een fantastische setting gecreëerd. Van der Maarel Sfeermeesters verzorgde al het meubilair en de aankleding. De Borrelfabriek verzorgde de catering. De lichtontwerpers van Smile Licht & Geluid hebben ervoor gezorgd dat het rauwe karakter van De Kromhouthal goed zichtbaar was.

Het evenement eindigde in een feestavond en werd omlijst met vooraanstaand entertainment, hoogtepunten van de avond waren de optredens van Big Black & Beautiful & Wolter Kroes.

160604_232324_01_l

160604_191259_01_l

Sarah MoormanDe Vries Scheepsbouw viert 110 jarig jubileum in De Kromhouthal