Publieksevenementen

INSPIREREN IS INNOVEREN
De Overkant is niet alleen een bedrijventerrein, maar vooral een plek waar bedrijfsleven, publiek, kunstenaars, podiumartiesten, fotografen en (mode-) ontwerpers elkaar ontmoeten en inspireren.

Bezoekers beleven direct hoe creatieve geesten producten bedenken, ontwikkelen en verkopen en met onverwachte oplossingen komen die goed toepasbaar zijn in het bedrijfsleven. Door ondernemers en publiek te betrekken bij het ontwerp- en creatieproces ontstaat levendige interactie met de makers. Innovatie stimuleren door inspiratie.  Daar draait het om. In combinatie met twee andere belangrijke pijlers: samenwerken en (durven) delen, want in je eentje creatief zijn is een illusie.

De Overkant is een ideale omgeving voor beginnende jonge ondernemers, ontwerpers en kunstenaars, die er kunnen werken en leren. Het complex aan het IJ is in toenemende mate een samenspel  van creatieve, ambachtelijke en horecaondernemers, die er hun bedrijf, atelier of studio hebben gevestigd.

KROMHOUTHAL
De Kromhouthal is niet alleen een locatie voor lezingen en tal van zakelijke evenementen, zoals beurzen, productlanceringen, congressen, personeelsfeesten en workshops, maar tevens geschikt om kunst in vrijwel al haar facetten te laten zien. Door de grootte en de prachtige lichtval is de evenementenhal te gebruiken voor het tentoonstellen van grote objecten en ‘vergeten’ collecties, het houden van modeshows of grote theatervoorstellingen of als reuzenatelier waar kunstenaars werken terwijl bezoekers meedenken.

Bekijk hier een kleine sfeerimpressie van een aantal Publieksevenementen die eerder plaatsvonden in de Kromhouthal:

Voor meer foto’s verwijzen wij u graag naar onze Gallery Page

brandnavPublieks Evenement