Jaarlijkse uitreiking SponsorRingen voor de tweede keer in De Kromhouthal

Op donderdagavond 24 november werden tijdens een feestelijke uitreiking de winnaars voor de beste sponsorcases in Nederland bekroond. De hoofdjury, onder voorzitterschap van Jan-Willem Brüggenwirth, selecteert uit de genomineerden, de winnaars. Boskalis, Samsung, WE Fashion, Van Lanschot Bankiers en Amsterdam City Swim hebben dit jaar een SponsorRing gewonnen. Dance4life ging met de eer strijken in de nieuwe categorie Smart Budget. Er waren dit jaar ook Oeuvre Awards voor de jarenlange sponsorinspanningen voor Philips en Randstad. KPN is uitgeroepen tot Sponsor van het Jaar 2016. Hans Erik Tuijt, global Sponsorship director Heineken International, is benoemd tot Sponsorpersonality van het jaar 2016.

 

De uitreiking van de SponsorRingen wordt georganiseerd door de Stichting Sponsor Ringen in samenwerking met BBP Media. De Awards zijn voor de zeventiende keer uitgereikt en hebben als doel het vakgebied in de breedte te promoten en professionaliteit in de branche te stimuleren. Er zijn Awards in verschillende categorieën: Entertainment&Events, Maatschappij, Kunst&Cultuur, Gesponsorde, Smart budget en Sport.

 

De Kromhouthal werd in samenwerking met BINK (www.bink-online.nl) en Van der Linde Catering (www.vanderlindecatering.nl) omgetoverd tot gala-locatie en mocht 350 gasten ontvangen. Ook in 2017 keert het event terug naar De Kromhouthal.

 

sponsorring2016

SponsorRingen

Sarah MoormanJaarlijkse uitreiking SponsorRingen voor de tweede keer in De Kromhouthal