Mooi weer Bar geopend vanaf 20 graden!

Vanaf zaterdag 9 juli opent de Mooi weer Bar voor het eerst haar deuren op het zonnige terras van De Kromhouthal aan het IJ in Amsterdam-Noord.

De enige pop-up bar van Amsterdam die alleen opent bij mooi weer. Voor een middag en een avond in de zon op het terras aan het water wordt slechts één voorwaarde gesteld: dat het boven de 20 graden is en de zon schijnt. De Mooi weer Bar is neergestreken op een unieke plek aan het IJ, met ondergaande avondzon en uitzicht op de skyline van Amsterdam.

Bezoekers van de Mooi weer Bar kunnen rekenen op een gevarieerd aanbod van lokale dranken. Zoals de speciaal bieren van Oedipus, die op nog geen 200 meter van de Mooi weer Bar worden gebrouwen. Het Amsterdamse Grapedistrict biedt een speciale selectie van ‘Mooi weer’ wijnen aan.

Naast een goed gevulde bar, ondergaande zon, en een terras aan het water, kunnen bezoekers genieten van diverse lokale artiesten met een ‘Mooi weer’ Sound. Aangezien de Mooi weer Bar alleen open gaat bij gegarandeerd mooi weer, worden de openingsdagen uiterlijk drie dagen van tevoren via de Facebook-pagina gecommuniceerd.

De Mooi weer Bar is een samenwerking tussen drie, in Amsterdam-Noord gevestigde, bedrijven in de evenementenbranche: De Kromhouthal, The Floating Company en Vascobelo.

Alle informatie en de berichtgevingen zijn te vinden op de facebookpagina: https://www.facebook.com/mooiweerbar

Mooi Weer Bar / Kromhouthal

Sarah MoormanMooi weer Bar geopend vanaf 20 graden!