Cross Media Awards 2020

Cross Media Awards 2020 werden uitgereikt op woensdag 1 juli 2020 in twee sessies; tijdens Cross Media Awards Lunch en Cross Media Awards Dinner 2020 in de Kromhouthal in Amsterdam Noord. Cross Media Awards was het eerste grote real live event in Nederland na de corona lock-down.

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

Over de Cross Media Awards 2020

Crossmedia is een van de grootste en meest relevante thema’s in de media, waar exploitanten, bureaus en adverteerders dagelijks mee te maken hebben. Het is niet overdreven te stellen dat een groot deel van de dynamiek in de media wordt veroorzaakt door de ontwikkeling van crossmedia.
De Cross Media Awards – voor het eerst uitgereikt in 2013 – is de enige vakprijs die crossmedia centraal stelt. De cases worden in interview-vorm opgebouwd en aan de jury voorgelegd. Inzenders kunnen bij iedere case aangeven of deze mag worden gepubliceerd op relevante vakmedia als Nederlands MediaNieuws en Marketing Report. Daarmee levert Cross Media Awards als een van de weinige vakprijzen daadwerkelijk een bijdrage aan de ontwikkeling van het vak. Tegelijkertijd maakt dit dat alle inzenders een podium kunnen krijgen en niet alleen genomineerden en winnaars.

In het kort

  • De Cross Media Awards is een platform voor kennisdelen en netwerken op het hoogste niveau. Daarbij worden tientallen media-exploitanten, producenten, bureaus en adverteerders samengebracht.
  • De Cross Media Awards worden uitgereikt aan de inzenders van de beste crossmedia cases van het jaar. Deelnemers waren onder andere: LINDA., Talpa Network, Jumbo, Ziggo en Heineken.
  • De Cross Media Awards was de enige awards-uitreiking en media en marketingcommunicatie in de eerste helft van 2020 die doorgang vond.

kromhouthal-cross-media-awards-2

kromhouthal-cross-media-awards-3

meer informatie of een offerte aanvragen?

  • 1
  • 2
  • 3
map