• Personal Finance Day

  In opdracht van Het Financieele Dagblad organiseerde De Kromhouthal de Personal Finance Day. Het Financieele Dagblad bedacht deze dag samen met haar partners om lezers en andere geïnteresseerden op allerlei manieren te informeren en adviseren over hun financiële toekomst.

  Direct een offerte aanvragen
  Wij onderzoeken de mogelijkheden

Over de Personal Finance Day

Omdat het dagblad een dalende interesse in het onderwerp signaleert, wilde het door middel van originele en spannende live communicatie de boodschap kracht bij te zetten. Dat is gerealiseerd door flink uit te pakken met de decoratie van het event, wat het een mooi en spannend geheel maakte. Door bezoekers even uit hun dagelijkse routine te halen, blijft de boodschap beter hangen.

Daarnaast is financiële toekomst een breed onderwerp en hebben niet alle bezoekers dezelfde informatiebehoefte. Om dat probleem op te lossen zijn allerlei verschillende area’s in De Kromhouthal gecreëerd, met elk hun eigen spreker en onderwerp. Die area’s werden naast de gewone break-out ruimtes gemaakt door een aantal zeecontainers en kassen naar binnen te brengen, wat goed aansloot op het industriële karakter van De Kromhouthal.

Dat was precies wat de organisator voor ogen had, stelt Titia te Dorsthorst van de FD Mediagroep: “De Kromhouthal leent zich perfect voor onze beurs door de enorme flexibiliteit die de locatie biedt. De hal werd, naast de plenaire ruimte, omgetoverd tot een beurs met verschillende stands. De bezoekers waren zo volledig vrij in het invullen van hun Personal Finance Day. We zijn zeer tevreden met het resultaat.”
Ruim 1000 bezoekers keken terug op een bijzonder geslaagde dag.

In het kort

 • Plenaire sessies met keynote speakers.
 • Andere activiteiten in de break-out rooms om een divers dagprogramma te presenteren.
 • Een spannend decor om het industriële thema van De Kromhouthal te benadrukken.

Het Financieele Dagblad is een krant die zich met name focust op de financiële sector. Het Financieele Dagblad wil haar lezers en andere geïnteresseerden door middel van live communicatie informeren over hoe je je financiële toekomst veiligstelt. De toenemende eigen verantwoordelijkheid voor onze financiële toekomst en de dalende interesse erin zijn een aanleiding geweest voor dit event. Zij proberen de relevante doelgroep op een originele manier te bereiken, om zo de boodschap meer kracht mee te geven.

De Kromhouthal is ingericht met zeecontainers, kassen, en een aantal break-out rooms zijn ingezet om een divers dagprogramma te presenteren. De verschillende area’s hadden elk hun eigen thema, om zo elke bezoeker op maat te kunnen informeren en adviseren. Er is flink uitgepakt met de aankleding van het event om bezoekers even helemaal uit hun dagelijkse routine te halen.

Het resultaat is een bijzonder geslaagde dag met ruim 1000 bezoekers die volledig vrij waren in het invullen van hun Personal Finance Day.

Direct een offerte aanvragen

Direct weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw event in De Kromhouthal? De Kromhouthal biedt:

 • Uitstekende bereikbaarheid per auto, boot of OV
 • Eigen parkeerplaatsen voor de deur
 • Gelegen aan het IJ, met riant terras
 • Middenin het creatieve en bruisende Amsterdam Noord
 • Indrukwekkende industriële locatie
 • Bevlogen team met ruim tien jaar ervaring

Onze eventspecialist neemt contact met je op

Neem direct contact op met onze evenement specialist