Service & faciliteiten

De Kromhouthal heeft de afgelopen jaar veel geïnvesteerd in uitstekende faciliteiten om elk evenement zo goed mogelijk te ondersteunen. Alle basisfaciliteiten zoals goede lichtinstallaties zijn aanwezig en voor elke speciale wens beschikken wij over een breed netwerk van leveranciers die in elke mogelijke behoefte kunnen voorzien.

Evenementenruimtes

De Kromhouthal (centrale hal)

 • 3.588 m2
 • 2.300 personen

De Kromhouthal (centrale hal)

De centrale hal van De Kromhouthal is de belangrijkste ruimte van de evenementenlocatie. Het is geschikt voor events in alle soorten en maten, van beurs tot congres en van tentoonstelling tot bedrijfsfeest. De centrale hal is 3588 m2 en heeft een capaciteit van 2300 personen.
Boek nu

Studio T02

 • 516 m2
 • 250 personen

Studio T02

Studio T02 grenst direct aan de centrale hal en is met 516 m2 een grotere break-out room dan Noord en Zuid. De ruimte ligt op de begane grond en is bijzonder geschikt als middelgrote break-out voor grotere events.
Boek nu

Break-out Noord

 • 177 m2
 • 150 personen

Break-out Noord

De centrale hal van De Kromhouthal is de belangrijkste ruimte van de evenementenlocatie. Het is geschikt voor events in alle soorten en maten, van beurs tot congres en van tentoonstelling tot bedrijfsfeest. De centrale hal is 3588 m2 en heeft een capaciteit van 2300 personen.
Boek nu

Break-out Zuid

 • 203 m2
 • 150 personen

Break-out Zuid

Break-out Zuid grenst ook aan de centrale hal van De Kromhouthal en is geschikt als break-out room voor grotere events of als vergaderzaal. Break-out Zuid is iets groter dan Break-out Noord met 203 m2 en een capaciteit van 150 personen.
Boek nu

Haven en Binnenplein

 • 500 m2
 • 800 personen

Haven en Binnenplein

Aan de IJ-zijde van de Kromhouthal bevindt zich een eigen aanlegsteiger om vervoer per boot mogelijk te maken. Het binnenplein tussen de aanlegsteiger en de Kromhouthal kan betrokken worden bij events.
Boek nu

Terras

 • 140 m2
 • 250 personen

Terras

Boek nu

Service Kromhouthal

Met het private catering label van de Kromhouthal verzorgen wij graag de culinaire invulling voor bijvoorbeeld uw congres, bedrijfsfeest of productpresentatie. Met ons professionele team maken wij een voorstel op maat waarin wij altijd uitgaan van vers, gezond en lekker eten waar onze gasten energie van krijgen. Duurzaamheid speelt voor ons ook een grote rol, ons aanbod bestaat voor minimaal 50% uit vegetarisch eten en water komt uit onze taps. Ook gebruiken wij alleen biologisch afbreekbare disposables.

Wij helpen jullie heel graag met de culinaire invulling van jullie event en vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Onze opdrachtgevers zijn ook vrij in het selecteren van eigen of externe cateraars. De Kromhouthal beschikt over een grote cateringruimte van 260m2 die is voorzien van een koel- en vriescel, een afzuiginstallatie en krachtstroom.

Een ruimtelijk event om de focus te leggen op keynote speakers, of juist een intieme setting door middel van een slimme verdeling: bij De Kromhouthal kun je alle kanten op. De centrale hal kan door middel van een groot doek opgesplitst worden in twee of meerdere ruimtes. Bovendien bieden de vele break-out ruimtes de mogelijkheid om extra area’s te creëren.

Ook voor techniek geldt: opdrachtgevers zijn vrij in het selecteren van techniekleveranciers, maar ons team kan ook helpen met het vinden van de juiste leverancier. Mocht er behoefte zijn aan een eigen leverancier, dan komt ons team graag in contact met hen om de mogelijkheden te overleggen. Alle basisfaciliteiten zoals snel internet, uitstekende lichtinstallaties, invalidentoilet, goederenlift, mogelijkheden voor decoraties en meer zijn aanwezig.

Moderne, grote events hebben baat bij veel break-out ruimtes om grote groepen mensen te verdelen over een congres, beurs of bedrijfsfeest. De Kromhouthal beschikt over een groot aantal break-out ruimtes om in die behoefte te voorzien. Naast de grote zaal beschikken wij over drie break-out ruimtes (Studio T02, break-out Noord en break-out Zuid variërend in grote van 150 – 250 personen). Voor grote evenementen is het ook mogelijk om het theater van onze naastgelegen buren erbij te huren. Let op: break-out ruimtes zijn niet los te boeken, enkel in combinatie met de centrale hal.

faciliteiten Kromhouthal

In ons luchtbehandelingssysteem zijn luchtreinigers van Clean Air Europe geïntegreerd. Virussen, bacteriën en schimmels worden hierdoor met meer dan 99 procent gereduceerd. De gepatenteerde technologie deactiveert SARS-CoV-2 (Coronavirus) zelfs met 99,9%. De in de lucht aanwezige (aerosole) virusdeeltjes worden onschadelijk gemaakt. Het systeem bestaat uit HALO LED cellen die de lucht zowel actief als passief behandelen en voor een schoon en veilig binnenklimaat zorgen.

Er zijn meerdere Wi-Fi netwerken beschikbaar die gebruik maken van ons snelle glasvezelnetwerk (100 Mbit up and down en 500 Mbit up and down). De netwerken kunnen aangepast worden met eigen netwerknaam en wachtwoord.

Op de voor- en achtergevel van De Kromhouthal kunnen grote bedrijfsbanners bevestigd worden.

De Kromhouthal beschikt over een terras dat uitkijkt over het IJ en op de skyline van Amsterdam.

De Kromhouthal beschikt over zeven bovenloopkranen die verplaatst kunnen worden over de gehele lengte van de hal. Ze zijn bij uitstek geschikt voor rigging en om decoraties voor events aan op te hangen.

Het dak aan de IJ-zijde is uitgerust met elektrische blinds, die het mogelijk maken de hal te verduisteren. De voorzijde van de Kromhouthal kan handmatig verduisterd worden.

 De Kromhouthal is eenvoudig op te delen in verschillende area’s door doeken aan de kranen in het dak te hangen.

De Kromhouthal is goed toegankelijk voor mindervaliden. De hal is gelijkvloers, er is een lift om de break-outs op de eerste verdieping te bereiken en er is een invalidentoilet.

Deze partijen gingen je voor
meer informatie of een offerte aanvragen?
 • 1
 • 2
 • 3
map