Een bedrijfsfeest in De Kromhouthal

Tijd voor het jaarlijkse bedrijfsfeest, of hebben jullie wat speciaals te vieren? De Kromhouthal is het perfecte decor voor elk feest.

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

Mogelijkheden voor een bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest maakt het meeste indruk als het decor van het event spectaculair is. De Kromhouthal onderscheidt zich door bijzonder veel mogelijkheden te bieden wat betreft aankleding van events. Door middel van de nog altijd werkende oude kranen in het plafond kunnen decoraties opgehangen worden en onze lichtinstallaties maken het een spectaculair geheel. Feesten zijn op te delen in verschillende area’s, zo nodig met elk hun eigen thema.

Group 252

500 – 3200 personen

Group 253

5000 m2

Group 256

Rolstoeltoegankelijk

Group 258

Verlichting- en
Verduistering-
mogelijkheden

Group 260

WiFi / Glasvezel

Alles onder één dak

Catering
Opdrachtgevers zijn bij De Kromhouthal vrij in het selecteren van cateraars. Ons team heeft wel een groot netwerk van goede cateraars en kan helpen bij het vinden van de juiste oplossing. Mocht er behoefte zijn aan een eigen leverancier, dan komt ons team graag in contact met hen om de mogelijkheden te overleggen. De Kromhouthal beschikt daarnaast over een grote cateringruimte van 260 m2 die is voorzien van een koel- en vriescel, een afzuiginstallatie en krachtstroom.

Techniek
Ook voor techniek geldt: opdrachtgevers zijn vrij in het selecteren van techniekleveranciers, maar ons team kan ook helpen met het vinden van de juiste leverancier. Mocht er behoefte zijn aan een eigen leverancier, dan komt ons team graag in contact met hen om de mogelijkheden te overleggen. Alle basisfaciliteiten zoals snel internet, uitstekende lichtinstallaties, invalidentoilet, goederenlift, mogelijkheden voor decoraties en meer zijn aanwezig.

Inrichting
Een ruimtelijk event om de focus te leggen op keynote speakers, of juist een intieme setting door middel van een slimme verdeling: bij De Kromhouthal kun je alle kanten op. De centrale hal kan door middel van een groot doek opgesplitst worden in twee verschillende delen, om zo twee plenaire ruimtes te creëren. Bovendien bieden de vele break-out ruimtes de mogelijkheid om extra area’s te creëren.

Ruimtes
Moderne, grote events hebben baat bij veel break-out ruimtes om grote groepen mensen te verdelen over een congres, beurs of bedrijfsfeest. De Kromhouthal beschikt over een groot aantal break-out ruimtes om in die behoefte te voorzien. Er zijn in totaal zes verschillende break-outs, variërend in capaciteit van 150 tot 500. Let op: break-out ruimtes zijn niet los te boeken, enkel in combinatie met de centrale hal.

DIRECT CONTACT

Neem direct contact op met onze evenement specialist

tel icon020 – 63 65 250
  • 1
  • 2
  • 3
map