• Bereikbaarheid

  De Kromhouthal is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto of per boot. Er is voldoende parkeermogelijkheid voor de deur en in de directe omgeving. De Kromhouthal beschikt daarnaast over een eigen aanlegsteiger voor boten op ongeveer vijf minuten varen vanaf Amsterdam Centraal Station.

  Direct een offerte aanvragen
  Wij onderzoeken de mogelijkheden

Met de auto

Gebruik voor navigatie het volgende adres: Gedempt Hamerkanaal 96, Amsterdam.
Let op: dit is niet het adres van De Kromhouthal. De Kromhouthal bevindt zich recht tegenover dit adres.

Via IJtunnel

Via IJtunnel: Neem na het verlaten van de IJtunnel de eerste afslag en sorteer vervolgens links voor bij de stoplichten. Neem bij de rotonde de tweede afslag om naar de Johan van Hasseltweg te gaan. Neem de tweede afslag rechts om naar het Gedempt Hamerkanaal te gaan. Volg deze weg tot het eind. De Kromhouthal bevindt zich aan de linkerkant.

Via ring A10

Neem afslag s116. Neem vervolgens de eerste afslag Noord 300-349. Ga bij de stoplichten linksaf. Neem bij de rotonde de tweede afslag om rechtdoor te gaan naar de Johan van Hasseltweg. Neem de tweede afslag rechts om naar het Gedempt Hamerkanaal te gaan. Volg deze weg tot het eind. De Kromhouthal bevindt zich aan de linkerkant.

Vanaf Schiphol

Neem vanaf Schiphol de A4 richting Utrecht/Haarlem/Amsterdam. Vervolg deze weg naar de A10. Neem op de A10 afslag s116 richting het Centrum. Sla na 600m linksaf richting Nieuwe Leeuwarderweg/N247. Neem daarna direct de afslag Noord 300-349. Weg vervolgen en na 300m linksaf slaan richting de Johan van Hasseltweg/s118. Na 650m rechtsaf slaan richting het Gedempt Hamerkanaal. De Kromhouthal bevindt zich aan de linkerzijde.

Parkeren

De Kromhouthal heeft 74 privéparkeerplaatsen voor de deur. Daarnaast is er veel parkeermogelijkheid in de directe omgeving. In het gebied geldt betaald parkeren.

Mocht er behoefte zijn aan meer privéparkeerplaatsen, dan is het mogelijk een extra parkeerterrein met 600 plaatsen te huren op slechts 100m lopen van De Kromhouthal.

Openbaar vervoer

Met de metro

Met metro 52 (de noord-zuidlijn) rijd je binnen een kwartier van Amsterdam Zuid naar het nieuwe Station Noorderpark. Opstappen op het Centraal Station is ook mogelijk. De metrolijn rijdt 10 keer per uur.

Vanaf station Noorderpark ga je rechtsaf en volg je de Johan van Hasseltweg. Neem bij de rotonde de eerste afslag rechts en volg de Meeuwenlaan. Na 150 meter lopen ga je linksaf, langs Pand Noord, de Hamerstraat in. Ga rechtsaf bij de eerste straat om op het Gedempt Hamerkanaal te komen. Aan het einde van deze weg bevindt zich De Kromhouthal.

Over het water

Vanaf Amsterdam Centraal Station kan een pont ingehuurd worden voor een directe verbinding naar De Kromhouthal.

Er vertrekken gratis veerponten naar Amsterdam Noord. Neem de meest oostelijke pont richting IJplein om zo dicht mogelijk bij De Kromhouthal te komen. De pont vaart vier keer per uur en acht keer per uur in de spits. Volg na aankomst het fietspad, rechts afbuigen en na supermarkt Dirk van den Broek rechtsaf slaan.

Direct een offerte aanvragen

Direct weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw event in De Kromhouthal? De Kromhouthal biedt:

 • Uitstekende bereikbaarheid per auto, boot of OV
 • Eigen parkeerplaatsen voor de deur
 • Gelegen aan het IJ, met riant terras
 • Middenin het creatieve en bruisende Amsterdam Noord
 • Indrukwekkende industriële locatie
 • Bevlogen team met ruim tien jaar ervaring

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze eventspecialist neemt contact met je op

Neem direct contact op met onze evenement specialist