Een beurs in De Kromhouthal

De Kromhouthal is één van de populairste bestemmingen voor grote beurzen in Amsterdam, mede dankzij het grote vloeroppervlak en de langwerpige vorm van de centrale hal. Bovendien bieden wij een perfecte infrastructuur, waardoor het makkelijk is een beurs van de grond af op te bouwen.

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

Mogelijkheden voor een beurs

Beurzen werken het best als stands de ruimte hebben. De Kromhouthal is langwerpig van vorm met een groot vloeroppervlak en leent zich daarom goed voor beurzen. Door stands aan beide zijden van de hal te plaatsen, of gewoon willekeurig door elkaar, ontstaat als het ware een straat in een gebouw. Er is voldoende ruimte om looproutes te creëren en er zijn krachtstroomaansluitingen verspreid door de hal om de stands van stroom te voorzien.

De Kromhouthal onderscheidt zich zijn veelheid aan natuurlijk daglicht, dankzij de lichtstraten in het dak en de glazen voor- en achtergevel. De locatie is geheel aanpasbaar aan jouw wensen; de ruimte kan ook volledig verduisterd worden door deels elektrische zonwering.

Group 252

200 – 3000 personen

Group 253

3588 m2

Group 256

Rolstoeltoegankelijk

Group 258

Verlichting- en
Verduistering-
mogelijkheden

Group 260

WiFi / Glasvezel

Alles onder één dak

Catering
Opdrachtgevers zijn bij De Kromhouthal vrij in het selecteren van cateraars. Ons team heeft wel een groot netwerk van goede cateraars en kan helpen bij het vinden van de juiste oplossing. Mocht er behoefte zijn aan een eigen leverancier, dan komt ons team graag in contact met hen om de mogelijkheden te overleggen. De Kromhouthal beschikt daarnaast over een grote cateringruimte van 260 m2 die is voorzien van een koel- en vriescel, een afzuiginstallatie en krachtstroom.

Techniek
Ook voor techniek geldt: opdrachtgevers zijn vrij in het selecteren van techniekleveranciers, maar ons team kan ook helpen met het vinden van de juiste leverancier. Mocht er behoefte zijn aan een eigen leverancier, dan komt ons team graag in contact met hen om de mogelijkheden te overleggen. Alle basisfaciliteiten zoals snel internet, uitstekende lichtinstallaties, invalidentoilet, goederenlift, mogelijkheden voor decoraties en meer zijn aanwezig.

Inrichting
Een ruimtelijk event om de focus te leggen op keynote speakers, of juist een intieme setting door middel van een slimme verdeling: bij De Kromhouthal kun je alle kanten op. De centrale hal kan door middel van een groot doek opgesplitst worden in twee verschillende delen, om zo twee plenaire ruimtes te creëren. Bovendien bieden de vele break-out ruimtes de mogelijkheid om extra area’s te creëren.

Ruimtes
Moderne, grote events hebben baat bij veel break-out ruimtes om grote groepen mensen te verdelen over een congres, beurs of bedrijfsfeest. De Kromhouthal beschikt over een groot aantal break-out ruimtes om in die behoefte te voorzien. Er zijn in totaal zes verschillende break-outs, variërend in capaciteit van 150 tot 500. Let op: break-out ruimtes zijn niet los te boeken, enkel in combinatie met de centrale hal.

DIRECT CONTACT

Neem direct contact op met onze evenement specialist

tel icon020 – 63 65 250
  • 1
  • 2
  • 3
map