• Een beurs in De Kromhouthal

  De Kromhouthal is één van de populairste bestemmingen voor grote beurzen in Amsterdam, mede dankzij het grote vloeroppervlak en de langwerpige vorm van de centrale hal. Bovendien bieden wij een perfecte infrastructuur, waardoor het makkelijk is een beurs van de grond af op te bouwen.

  Direct een offerte aanvragen
  Wij onderzoeken de mogelijkheden

Mogelijkheden voor een beurs

Beurzen werken het best als stands de ruimte hebben. De Kromhouthal is langwerpig van vorm met een groot vloeroppervlak en leent zich daarom goed voor beurzen. Door stands aan beide zijden van de hal te plaatsen, of gewoon willekeurig door elkaar, ontstaat als het ware een straat in een gebouw. Er is voldoende ruimte om looproutes te creëren en er zijn krachtstroomaansluitingen verspreid door de hal om de stands van stroom te voorzien.

 • 200-3000 personen

 • 3588 m2

 • Rolstoeltoegankelijk

 • Verlichting- en verduisterings­mogelijkheden

 • Wifi / Glasvezel

Alles onder één dak

Catering

Opdrachtgevers zijn bij De Kromhouthal vrij in het selecteren van cateraars. Ons team heeft wel een groot netwerk van goede cateraars en kan helpen bij het vinden van de juiste oplossing. Mocht er behoefte zijn aan een eigen leverancier, dan komt ons team graag in contact met hen om de mogelijkheden te overleggen. De Kromhouthal beschikt daarnaast over een grote cateringruimte van 260 m2 die is voorzien van een koel- en vriescel, een afzuiginstallatie en krachtstroom.

Techniek

Ook voor techniek geldt: opdrachtgevers zijn vrij in het selecteren van techniekleveranciers, maar ons team kan ook helpen met het vinden van de juiste leverancier. Mocht er behoefte zijn aan een eigen leverancier, dan komt ons team graag in contact met hen om de mogelijkheden te overleggen. Alle basisfaciliteiten zoals snel internet, uitstekende lichtinstallaties, invalidentoilet, goederenlift, mogelijkheden voor decoraties en meer zijn aanwezig.

Inrichting

Een ruimtelijk event om de focus te leggen op keynote speakers, of juist een intieme setting door middel van een slimme verdeling: bij De Kromhouthal kun je alle kanten op. De centrale hal kan door middel van een groot doek opgesplitst worden in twee verschillende delen, om zo twee plenaire ruimtes te creëren. Bovendien bieden de vele break-out ruimtes de mogelijkheid om extra area’s te creëren.

Ruimtes

Moderne, grote events hebben baat bij veel break-out ruimtes om grote groepen mensen te verdelen over een congres, beurs of bedrijfsfeest. De Kromhouthal beschikt over een groot aantal break-out ruimtes om in die behoefte te voorzien. Er zijn in totaal zes verschillende break-outs, variërend in capaciteit van 150 tot 500. Let op: break-out ruimtes zijn niet los te boeken, enkel in combinatie met de centrale hal.

Deze partijen gingen je voor

Direct een offerte aanvragen

Direct weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw beurs in De Kromhouthal? De Kromhouthal biedt:

 • Uitstekende bereikbaarheid per auto, boot of OV
 • Eigen parkeerplaatsen voor de deur
 • Gelegen aan het IJ, met riant terras
 • Middenin het creatieve en bruisende Amsterdam Noord
 • Indrukwekkende industriële locatie
 • Bevlogen team met ruim tien jaar ervaring

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Onze eventspecialist neemt contact met je op

Neem direct contact op met onze evenement specialist