Cases

Ons team kent onze locatie tot de laatste schroef en denkt daarom graag mee over de invulling van jouw evenement. Of dat nou een groot congres is, een chic diner, een spannende productlancering of een bedrijfsfeest – samen komen we tot het beste resultaat.

Event cases

Personal Finance Day

In het kort:
 • Plenaire sessies met keynote speakers.
 • Andere activiteiten in de break-out rooms om een divers dagprogramma te presenteren.
 • Een spannend decor om het industriële thema van De Kromhouthal te benadrukken.

Personal Finance Day

In opdracht van Het Financiële Dagblad organiseerde De Kromhouthal de Personal Finance Day. Het Financieele Dagblad bedacht deze dag samen met haar partners om lezers en andere geïnteresseerden op allerlei manieren te informeren en adviseren over hun financiële toekomst.
Lees meer

Affordable Art Fair

In het kort:
 • Kunstbeurs waar kunst verhandeld wordt voor gangbare prijzen.
 • Kunst toegankelijk maken voor iedereen.
 • Een jaarlijks terugkerende beurs, met verschillende edities over de hele wereld.

Affordable Art Fair

De Affordable Art Fair is een bedrijf dat over de hele wereld kunstbeurzen organiseert, met als doel: Kunst toegankelijk maken voor elke portemonnee. De beurs wordt al 12 jaar in Nederland georganiseerd en sinds 2013 is De Kromhouthal de locatie voor Amsterdam.
Lees meer

Mercedes-Benz A-Klasse

In het kort:
 • 450 Journalisten van over de hele wereld aanwezig voor de presentatie.
 • Spectaculair en tot in de puntjes verzorgd event.
 • De Kromhouthal als perfect passend decor voor één van de meest luxe automodellen ter wereld.

Mercedes-Benz A-Klasse

De centrale hal van De Kromhouthal is de belangrijkste ruimte van de evenementenlocatie. Het is geschikt voor events in alle soorten en maten, van beurs tot congres en van tentoonstelling tot bedrijfsfeest. De centrale hal is 3588 m2 en heeft een capaciteit van 2300 personen.
Lees meer

Cross Media Awards 2020

In het kort:
 • De Cross Media Awards is een platform voor kennisdelen en netwerken op het hoogste niveau. Daarbij worden tientallen media-exploitanten, producenten, bureaus en adverteerders samengebracht.
 • De Cross Media Awards worden uitgereikt aan de inzenders van de beste crossmedia cases van het jaar.

Cross Media Awards 2020

Cross Media Awards 2020 werden uitgereikt op woensdag 1 juli 2020 in twee sessies; tijdens Cross Media Awards Lunch en Cross Media Awards Dinner 2020 in de Kromhouthal in Amsterdam Noord. Cross Media Awards was het eerste grote real live event in Nederland na de corona lock-down.
Lees meer

Gault&Millau Awards

In het kort:
 • De Kromhouthal voor een dag het centrum van culinair Nederland.
 • Presentatie van gemoderniseerde Gault&Millau restaurantgids en awards.
 • De Kromhouthal als ideale partner om nieuwe gezicht van Gault&Millau te presenteren.

Gault&Millau Awards

In De Kromhouthal zijn onlangs de Gault&Millau Awards 2019 uitgereikt. Het event ging gepaard met de presentatie van de vernieuwde Gault&Millau restaurantgids 2019. Gault&Millau wilde met het event groots uitpakken om het bedrijf weer op de kaart te zetten.
Lees meer

Aandacht voor klimaatverandering vanuit Studio Kromhout

 • Studio Kromhout

Aandacht voor klimaatverandering vanuit Studio Kromhout

Klimaatverandering is steeds beter merkbaar, ook in Nederland. Het wordt droger en heter, maar er zijn ook steeds meer overstromingen en flinke stormen. De temperatuur op aarde stijgt. Dit komt door de toename van broeikasgassen in de lucht. Klimaatverandering heeft grote gevolgen voor mens, natuur en milieu. Tijd voor actie!
Lees meer

Service Kromhouthal

Met het private catering label van de Kromhouthal verzorgen wij graag de culinaire invulling voor bijvoorbeeld uw congres, bedrijfsfeest of productpresentatie. Met ons professionele team maken wij een voorstel op maat waarin wij altijd uitgaan van vers, gezond en lekker eten waar onze gasten energie van krijgen. Duurzaamheid speelt voor ons ook een grote rol, ons aanbod bestaat voor minimaal 50% uit vegetarisch eten en water komt uit onze taps. Ook gebruiken wij alleen biologisch afbreekbare disposables.

Wij helpen jullie heel graag met de culinaire invulling van jullie event en vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Onze opdrachtgevers zijn ook vrij in het selecteren van eigen of externe cateraars. De Kromhouthal beschikt over een grote cateringruimte van 260m2 die is voorzien van een koel- en vriescel, een afzuiginstallatie en krachtstroom.

Een ruimtelijk event om de focus te leggen op keynote speakers, of juist een intieme setting door middel van een slimme verdeling: bij De Kromhouthal kun je alle kanten op. De centrale hal kan door middel van een groot doek opgesplitst worden in twee of meerdere ruimtes. Bovendien bieden de vele break-out ruimtes de mogelijkheid om extra area’s te creëren.

Ook voor techniek geldt: opdrachtgevers zijn vrij in het selecteren van techniekleveranciers, maar ons team kan ook helpen met het vinden van de juiste leverancier. Mocht er behoefte zijn aan een eigen leverancier, dan komt ons team graag in contact met hen om de mogelijkheden te overleggen. Alle basisfaciliteiten zoals snel internet, uitstekende lichtinstallaties, invalidentoilet, goederenlift, mogelijkheden voor decoraties en meer zijn aanwezig.

Moderne, grote events hebben baat bij veel break-out ruimtes om grote groepen mensen te verdelen over een congres, beurs of bedrijfsfeest. De Kromhouthal beschikt over een groot aantal break-out ruimtes om in die behoefte te voorzien. Naast de grote zaal beschikken wij over drie break-out ruimtes (Studio T02, break-out Noord en break-out Zuid variërend in grote van 150 – 250 personen). Voor grote evenementen is het ook mogelijk om het theater van onze naastgelegen buren erbij te huren. Let op: break-out ruimtes zijn niet los te boeken, enkel in combinatie met de centrale hal.

faciliteiten Kromhouthal

In ons luchtbehandelingssysteem zijn luchtreinigers van Clean Air Europe geïntegreerd. Virussen, bacteriën en schimmels worden hierdoor met meer dan 99 procent gereduceerd. De gepatenteerde technologie deactiveert SARS-CoV-2 (Coronavirus) zelfs met 99,9%. De in de lucht aanwezige (aerosole) virusdeeltjes worden onschadelijk gemaakt. Het systeem bestaat uit HALO LED cellen die de lucht zowel actief als passief behandelen en voor een schoon en veilig binnenklimaat zorgen.

Er zijn meerdere Wi-Fi netwerken beschikbaar die gebruik maken van ons snelle glasvezelnetwerk (100 Mbit up and down en 500 Mbit up and down). De netwerken kunnen aangepast worden met eigen netwerknaam en wachtwoord.

Op de voor- en achtergevel van De Kromhouthal kunnen grote bedrijfsbanners bevestigd worden.

De Kromhouthal beschikt over een terras dat uitkijkt over het IJ en op de skyline van Amsterdam.

De Kromhouthal beschikt over zeven bovenloopkranen die verplaatst kunnen worden over de gehele lengte van de hal. Ze zijn bij uitstek geschikt voor rigging en om decoraties voor events aan op te hangen.

Het dak aan de IJ-zijde is uitgerust met elektrische blinds, die het mogelijk maken de hal te verduisteren. De voorzijde van de Kromhouthal kan handmatig verduisterd worden.

 De Kromhouthal is eenvoudig op te delen in verschillende area’s door doeken aan de kranen in het dak te hangen.

De Kromhouthal is goed toegankelijk voor mindervaliden. De hal is gelijkvloers, er is een lift om de break-outs op de eerste verdieping te bereiken en er is een invalidentoilet.

Deze partijen gingen je voor
meer informatie of een offerte aanvragen?

 • 1
 • 2
 • 3
map