locatie en informatie

De Kromhouthal is een evenementenlocatie aan het IJ in Amsterdam Noord. De imposante industriële locatie van ruim 5000 m2 is na decennialang gebruik als fabriekshal in 2012 omgetoverd tot evenementenlocatie. In de afgelopen tien jaar is het uitgegroeid tot een toonaangevende bestemming voor uiteenlopende events in Amsterdam.

OVER DE KROMHOUTHAL

De Kromhouthal dankt zijn naam aan de rijke historie van de hal en het omliggende gebied. Vroeger was dit de thuisbasis van de Kromhout, producent van grote scheepsmotoren. Jarenlang was het terrein het decor van noeste arbeid. Die rijke historie wordt niet alleen in de naam gekoesterd, maar is ook nog steeds overal zichtbaar en voelbaar en geeft elk event extra glans.

Tel daarbij op de creatieve en bruisende omgeving van Amsterdam Noord op, de prachtige ligging aan het IJ, en de enorme flexibiliteit die een grote fabriekshal biedt; en je hebt een toplocatie voor elk denkbaar event. Niet voor niets organiseerde De Kromhouthal al grote events als de Affordable Art Fair, Emerce E-day, Dance4Life, en grote corporate events voor bedrijven als Google, Booking.com en Mercedes. Van beurs tot congres, van productpresentatie tot galadiner; De Kromhouthal is geschikt voor elk type event.

Goed bereikbaar

Bereikbaarheid

Faciliteiten

Uitstekende service & faciliteiten

Een rijke historie

Geschiedenis

PLATTEGROND

Download de plattegrond. Bekijk de technische specificaties van De Kromhouthal.

DIRECT CONTACT

Neem direct contact op met onze evenement specialist

tel icon020 – 63 65 250
  • 1
  • 2
  • 3
map