Gault&Millau Awards 2019

In De Kromhouthal zijn onlangs de Gault&Millau Awards 2019 uitgereikt, een event waarbij in verschillende categorieën de beste chefs en restaurants van Nederland een award in ontvangst mogen nemen. Het event ging gepaard met de presentatie van de vernieuwde Gault&Millau restaurantgids 2019. Gault&Millau wilde met het event groots uitpakken om het bedrijf weer op de kaart te zetten als toonaangevende restaurantgids.

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

Gault&Millau Awards 2019

Gault&Millay-logo-traOm dat te realiseren heeft Gault&Millau tijdens deze spannende dag voor gastronomisch Nederland samengewerkt met grote merken zoals Bacardi, Nespresso, Mastercard en Piper-Heidsieck. Ook met de decoratie van De Kromhouthal is groots uitgepakt. Verspreid naast de rode loper stonden allerlei stands van de partners van het event, zodat gasten konden genieten van oesters, drankjes, amuses en culinaire hoogstandjes – geheel in stijl met het event.

In het kort

  • De Kromhouthal voor een dag het centrum van culinair Nederland.
  • Presentatie van gemoderniseerde Gault&Millau restaurantgids en awards.
  • De Kromhouthal als ideale partner om nieuwe gezicht van Gault&Millau te presenteren.

World Food Programme, Mastercard en Gault&Millau
’s Avonds vond het Gault&Millau Mastercard World Food Programma Liefdadigheidsdiner plaats. De avond werd gepresenteerd door Katja Schuurman en werd gekenmerkt door gastronomische ervaringen, priceless entertainment van onder andere Iris Hond en unieke veilingen om geld in te zamelen voor World Food Programme. Er is maar liefst € 100.000,- opgebracht voor het goede doel. Tijdens het diner waren er 400 gasten aanwezig die hebben genoten van 4 gangen bereidt door een aantal prijswinnende chefs. Zo werd het hoofdgerecht bereid door Chef van het Jaar Onno Kokmeijer van restaurant Ciel Bleu.

Juist de samenwerking met de partners maakte het een geslaagd geheel, vertelt Vincent de Ridder, directeur van De Kromhouthal: “De samenwerking met Gault&Millau en alle partners die bijgedragen hebben aan het evenement was echt fantastisch. Omdat wij allemaal gastheren en gastvrouwen zijn, was dit echt een event naar ons hart. We kijken met zijn allen terug op een geslaagd event dat Gault&Millau weer op de kaart heeft gezet in Nederland.”

Gault&Millau Awards 2019 foto

Nieuw elan
De keuze van Gault&Millau om het event bij De Kromhouthal te organiseren, was niet geheel toevallig. Sinds een jaar heeft Gault&Millau Nederland nieuw management en een nieuwe directeur, Godfried van der Lugt. Zijn aanstelling heeft Gault&Millau Nederland nieuw elan gegeven. Alle zeilen worden bijgetrokken om van Gault&Millau weer een toonaangevend bedrijf te maken met een relevante Restaurantgids. Zo is de gids dit jaar volledig gemoderniseerd en online en middels een app te raadplegen.

Het lanceringsevent in de stoere setting van De Kromhouthal is tekenend voor de nieuwe weg die het bedrijf ingeslagen is. Van der Lugt: “De Kromhouthal is een toffe, jonge locatie en sluit daarom perfect aan bij de frisse wind die door ons bedrijf waait. Juist de rauwe, industriële setting die De Kromhouthal heeft en het spannende contrast dat die setting vormt met zo’n event, was echt fantastisch. Dit event was een perfecte springplank voor onze nieuwe toekomst.”

Wat dat betreft is de doelstelling van Gault&Millau behaald: Het event heeft veel media-aandacht gekregen en het nieuwe gezicht van het bedrijf en de gids is positief ontvangen. De spanning van de awards, de emoties en het heerlijke eten tijdens dit event maakten dat alle gasten terugkeken op een geslaagde dag.

Gault&Millau Awards 2019 bacardi

meer informatie of een offerte aanvragen?

  • 1
  • 2
  • 3
map