Bedrijfsevenement organiseren

Ben je op zoek naar een goede locatie voor het organiseren van een bedrijfsevenement? Organiseer dan je evenement bij de Kromhouthal in Amsterdam. Deze inspirerende event-locatie beschikt over alle ingrediënten voor een geslaagd bedrijfsevenement. Dit stelt jou in staat een fantastische dag te beleven met medewerkers, collega’s en andere belangstellenden. Vraag vandaag nog een offerte aan.

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

Jouw bedrijfsevenement in Amsterdam

Het organiseren van een bedrijfsevenement in Amsterdam brengt natuurlijk het nodige regelwerk met zich mee. Het is dan ook prettig als je een aantal bedrijfsevenement voorbeelden hebt die je laten zien hoe je dit aanpakt. In de Kromhouthal in Amsterdam zijn talloze bedrijven jou voorgegaan inzake een bedrijfsjubileum, presentatie of workshop. Dit maakt het voor jou eenvoudiger om je evenement op de juiste manier vorm te geven.

Bedrijfsevenement organiseren

Het organiseren van een bedrijfsevenement doe je het liefst in samenspraak met professionals. Ons team kent als geen ander de locatie en vertelt je graag meer over de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Of het nu gaat om een klein of groot evenement, wij zijn er voor allerlei soorten events. Samen met jou streven we naar een ongekend succes van jouw bedrijfsevenement.

Jouw bedrijfsevenement organiseren in de Kromhouthal

Regel je bedrijfsevenement met de hulp van ons ervaren team. Dit levert je direct de nodige voordelen op:

  •  De locatie is goed bereikbaar per boot, auto en openbaar vervoer;
  • De evenementen locatie ligt midden in het bruisende Amsterdam-Noord;
  • Het industriële pand draagt bij aan een fantastische bedrijfsevenement;
  • Wij nemen de complete organisatie voor jou uit handen.

Voorbeelden voor jouw bedrijfsevent

Wil je meer weten over evenementen bij Kromhouthal in Amsterdam voor je een definitieve beslissing maakt? Bekijk dan enkele voorbeelden van bedrijfsevenementen op onze site. Dit geeft jou een indruk wat er zoal mogelijk is voor jouw bedrijfsevent. Bedrijfsevenement voor jouw bedrijf organiseren? Vraag direct een offerte aan.

Group 252

150 – 1300 personen

Group 253

5000 m2

Group 256

Rolstoeltoegankelijk

Group 258

Verlichting- en
Verduistering-
mogelijkheden

Group 260

WiFi / Glasvezel

meer informatie of een offerte aanvragen?

  • 1
  • 2
  • 3
map