Bedrijfsfeest Amsterdam

Ben je druk bezig om een bedrijfsfeest te organiseren in Amsterdam? Dan is het vinden van een geschikte locatie best lastig. De ene zaal is te klein, de andere hal niet goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Weer een andere locatie is niet sfeervol genoeg. De Kromhouthal met zijn prachtige industriële uitstraling heeft alles om van je bedrijfsfeest in Amsterdam een groot succes te maken.

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

Je bedrijfsfeest in Amsterdam op locatie

Zeker als je een groot bedrijfsfeest gaat organiseren in Amsterdam, kan dat waarschijnlijk niet in jullie bedrijfspand zelf. De Kromhouthal heeft een capaciteit van vijfhonderd tot maar liefst 1500 gasten. Dat maakt het voor een groot bedrijfsfeest in Amsterdam de locatie. Ook de goede bereikbaarheid per auto, boot of openbaar vervoer is een groot pluspunt. En, ook niet onbelangrijk: er is goede wifi voor presentaties of gasten die hun e-mail even willen checken.

Organiseer je bedrijfsfeest in Amsterdam Noord

De Kromhouthal ligt middenin in het bruisende noorden van Amsterdam en is dus heel geschikt voor een bijzonder bedrijfsfeest in Amsterdam Noord. Deze voormalige fabriekshal is maar liefst vijfduizend vierkante meter groot en is daardoor ook zeer geschikt voor een bedrijfsfeest met dj in Amsterdam. De voetjes kunnen van de vloer.

Een bedrijfsfeest op een boot in Amsterdam

Wil je eens wat anders? Organiseer het bedrijfsfeest dan op een boot in Amsterdam. Of combineer je bedrijfsfeest in Amsterdam met een gezellige boottocht. Liever feesten aan het water dan erop? De Kromhouthal ligt prachtig aan het IJ en heeft een groot terras. Ook dit maakt deze locatie ideaal voor een gedenkwaardig bedrijfsfeest in Amsterdam.

Regel snel de locatie voor je bedrijfsfeest in Amsterdam

De Kromhouthal is perfect voor ieder bedrijfsfeest in Amsterdam: van een zakelijk evenement tot een knallend bedrijfsfeest met dj in Amsterdam. Het ervaren team neemt je graag de organisatie uit handen als je wilt. Vraag snel meer informatie of vraag een offerte aan.

Group 252

150 – 1300 personen

Group 253

5000 m2

Group 256

Rolstoeltoegankelijk

Group 258

Verlichting- en
Verduistering-
mogelijkheden

Group 260

WiFi / Glasvezel

meer informatie of een offerte aanvragen?

  • 1
  • 2
  • 3
map