Een onvergetelijk bedrijfsfeest op een locatie die indruk maakt

Organiseer jij een bedrijfsfeest op een locatie in Amsterdam? Ontdek dan eens de mogelijkheden bij De Kromhouthal. De grote fabriekshal van De Kromhouthal is het ideale decor voor een spectaculair en onvergetelijk feest. Op deze karakteristieke plaats organiseren we bedrijfsfeesten die spectaculair, bijzonder én praktisch zijn. Zo weet je zeker dat je collega’s op maandagmorgen bij het koffieautomaat niet uitgepraat raken over het feest van het jaar!

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

Alles wat je bedrijfsfeest en locatie nodig hebben

Er komt behoorlijk wat kijken bij het organiseren van een bedrijfsfeest. Bij De Kromhouthal bieden we echter alles wat je bedrijfsfeest en locatie nodig hebben. Zo is De Kromhouthal centraal gelegen, goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer en is de indrukwekkende fabriekshal het perfecte decor voor een feestje. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring in het organiseren, aankleden en tot in de puntjes regelen van bedrijfsfeesten op een locatie die hip en veelzijdig is.

Jouw bedrijfsfeest op locatie wordt een succes bij De Kromhouthal

Bij De Kromhouthal passen wij onze fabriekshal graag aan op jouw wensen. Bepaal dus zelf welke area’s er gebruikt worden, hoe de decoratie komt te hangen en met welke cateraar je in zee wilt. Uiteraard staat ons team wel altijd klaar om te adviseren. Wij zijn namelijk pas tevreden als jouw bedrijfsfeest op de locatie een succes is.

Informatie en een offerte aanvragen

Wil jij echt indruk maken op je collega’s met een bedrijfsfeest op een locatie in Amsterdam? Vanuit ons terras heb je een prachtig uitzicht over het IJ en de skyline van Amsterdam. Bovendien heb je de mogelijkheid om met een boot aan te meren bij De Kromhouthal. Dit zorgt voor een spectaculair entree van bijvoorbeeld je VIP-gasten. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van De Kromhouthal? Vraag direct een offerte aan óf neem contact met ons op voor een brainstormsessie over jouw bedrijfsfeest.

Group 252

150 – 1300 personen

Group 253

5000 m2

Group 256

Rolstoeltoegankelijk

Group 258

Verlichting- en
Verduistering-
mogelijkheden

Group 260

WiFi / Glasvezel

meer informatie of een offerte aanvragen?

  • 1
  • 2
  • 3
map