Bedrijfsfeest organiseren aan het IJ

Veel bedrijven die iets te vieren hebben, kiezen voor een bedrijfsfeest organiseren op locatie. Op een eigen locatie een bedrijfsfeest organiseren is zeker een optie, maar de Kromhouthal heeft ondernemers veel te bieden. Zo geniet je bijvoorbeeld van een schitterend uitzicht over het IJ in Amsterdam dankzij een groot terras én heeft de hal een capaciteit van vijfhonderd tot vijftienhonderd gasten. Een bedrijfsfeest organiseren op locatie doe je daarom in Amsterdam in de industriële Kromhouthal.

De meerwaarde van een bedrijfsfeest organiseren in Amsterdam

Een bedrijfsfeest organiseren in de Kromhouthal levert je diverse voordelen op. Zo is de feestlocatie uitstekend bereikbaar met zowel de auto als openbaar vervoer. Een bevlogen team met ruim tien jaar ervaring maakt er, in samenspraak met jou, een fantastisch bedrijfsfeest van. Het inschakelen van een evenementenbureau is niet nodig, want de mensen van de Kromhouthal weten als geen ander hoe de organisatie van een bedrijfsfeest in elkaar steekt. Daarom kun je met een gerust hart gasten uitnodigen voor je bedrijfsfeest.

Bedrijfsfeest organiseren in de Kromhouthal

Pak je een bedrijfsjubileum of ander soort bedrijfsfeest graag groot aan en nodig je gasten graag uit op een toplocatie met een uitstekende wifi-verbinding? Dan zit je bij de Kromhouthal aan het IJ helemaal goed. Neem direct contact op voor het bespreken van de mogelijkheden of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor een bedrijfsfeest organiseren in Amsterdam. Maak er samen met je voltallige bedrijf een onvergetelijk feest van!

Direct een offerte aanvragen

Direct weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw event in De Kromhouthal? De Kromhouthal biedt:

  • Uitstekende bereikbaarheid per auto, boot of OV
  • Eigen parkeerplaatsen voor de deur
  • Gelegen aan het IJ, met riant terras
  • Middenin het creatieve en bruisende Amsterdam Noord
  • Indrukwekkende industriële locatie
  • Bevlogen team met ruim tien jaar ervaring

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Onze eventspecialist neemt contact met je op

Neem direct contact op met onze evenement specialist