Bedrijfsfeest organiseren op toplocatie in Amsterdam

Wil je een bedrijfsfeest organiseren op een toplocatie in Amsterdam? De Kromhouthal heeft alles in zich voor een geslaagd event. Vraag direct een offerte aan.

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

Bedrijfsfeest organiseren aan het IJ

Veel bedrijven die iets te vieren hebben, kiezen voor een bedrijfsfeest organiseren op locatie. Op een eigen locatie een bedrijfsfeest organiseren is zeker een optie, maar de Kromhouthal heeft ondernemers veel te bieden. Zo geniet je bijvoorbeeld van een schitterend uitzicht over het IJ in Amsterdam dankzij een groot terras én heeft de hal een capaciteit van vijfhonderd tot vijftienhonderd gasten. Een bedrijfsfeest organiseren op locatie doe je daarom in Amsterdam in de industriële Kromhouthal.

De meerwaarde van een bedrijfsfeest organiseren in Amsterdam

Een bedrijfsfeest organiseren in de Kromhouthal levert je diverse voordelen op. Zo is de feestlocatie uitstekend bereikbaar met zowel de auto als openbaar vervoer. Een bevlogen team met ruim tien jaar ervaring maakt er, in samenspraak met jou, een fantastisch bedrijfsfeest van. Het inschakelen van een evenementenbureau is niet nodig, want de mensen van de Kromhouthal weten als geen ander hoe de organisatie van een bedrijfsfeest in elkaar steekt. Daarom kun je met een gerust hart gasten uitnodigen voor je bedrijfsfeest.

Bedrijfsfeest organiseren in de Kromhouthal

Pak je een bedrijfsjubileum of ander soort bedrijfsfeest graag groot aan en nodig je gasten graag uit op een toplocatie met een uitstekende wifi-verbinding? Dan zit je bij de Kromhouthal aan het IJ helemaal goed. Neem direct contact op voor het bespreken van de mogelijkheden of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor een bedrijfsfeest organiseren in Amsterdam. Maak er samen met je voltallige bedrijf een onvergetelijk feest van!

Group 252

150 – 1300 personen

Group 253

5000 m2

Group 256

Rolstoeltoegankelijk

Group 258

Verlichting- en
Verduistering-
mogelijkheden

Group 260

WiFi / Glasvezel

meer informatie of een offerte aanvragen?

  • 1
  • 2
  • 3
map