Bedrijfsjubileum? Vier je feest in het bruisende Amsterdam

Heb je iets belangrijks te vieren, bijvoorbeeld het 100 jarig bestaan van je bedrijf? Natuurlijk ga je dan op zoek naar een geschikte locatie. Je wens gaat uit naar een unieke industriële locatie met voldoende plaats voor al je gasten. De Kromhouthal aan het Amsterdamse IJ is dé feestlocatie voor een bedrijfsjubileum en biedt plaats aan vijfhonderd tot vijftienhonderd mensen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ontdek de mogelijkheden voor jouw onderneming!

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

Vier je bedrijfsjubileum in Amsterdam

Een jubileumfeest organiseren op een aantrekkelijke locatie in de hoofdstad van Nederland? Dan zit je in de Kromhouthal helemaal goed. De indrukwekkende industriële evenementenlocatie ligt aan het IJ en biedt vanaf het terras een schitterend uitzicht over het water. Bovendien staat er een geheel team van betrokken medewerkers klaar om jou te ontzorgen bij het vieren van uw bedrijfsjubileum. Met meer dan tien jaar aan ervaring weet je zeker dat de organisatie van jouw bedrijfsjubileum in goede handen is.

Waarom je kiest voor een zakelijk jubileum in de Kromhouthal

De organisatie van een zakelijk jubileum kun je met een gerust hart uit handen geven aan het team van de Kromhouthal. Bovendien levert deze evenementenlocatie je nog veel meer aantrekkelijke voordelen op. Zo is de locatie gemakkelijk bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Er is volop parkeergelegenheid met parkeerplaatsen direct voor de deur. De inspirerende locatie beschikt tevens over uitstekende wifi, ideaal voor het afspelen van bijvoorbeeld een sprankelende bedrijfsvideo.

Vraag een offerte aan voor je bedrijfsjubileum

Vier je het 100 jarig bestaan van je bedrijf of heb je iets anders te vieren? Dan zit je bij de Kromhouthal helemaal goed. Alle ingrediënten om je bedrijfsjubileum te doen slagen, zijn aanwezig op deze locatie. Vraag daarom direct een offerte aan of laat je vrijblijvend informeren en adviseren door een eventspecialist van de Kromhouthal.

Group 252

150 – 1300 personen

Group 253

5000 m2

Group 256

Rolstoeltoegankelijk

Group 258

Verlichting- en
Verduistering-
mogelijkheden

Group 260

WiFi / Glasvezel

meer informatie of een offerte aanvragen?

  • 1
  • 2
  • 3
map