Een unieke evenementenlocatie in Amsterdam-Noord

Ga jij binnenkort een benefietavond organiseren? Een van de dingen die je moet regelen, is een mooie locatie. Een benefietavond draait meestal om het ophalen van zoveel mogelijk donaties voor een goed doel.

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

Voor een geslaagde benefietavond heb je een mooie locatie nodig. De Kromhouthal is een van de mooiste evenementenlocaties van Amsterdam. Je vindt deze oude fabriekshal aan het IJ in het bruisende Amsterdam-Noord. De Kromhouthal is geschikt voor een benefietavond met vijf- tot vijftienhonderd gasten. De locatie is uitstekend bereikbaar. Bezoekers van de benefietavond kunnen met de auto, het openbaar vervoer of per boot arriveren. Deze indrukwekkende industriële locatie beschikt over voldoende parkeerplaatsen voor de deur. Is het mooi weer? Dan kunnen de gasten van jouw benefietavond genieten van ons riante terras. Alles om er een mooie avond van te maken, vind je bij De Kromhouthal.

Hoe een benefiet organiseren?

Een benefietavond organiseren is een flinke klus. Er moet van tevoren veel geregeld worden. Organiseer jij binnenkort een benefietavond in De Kromhouthal? Dan kan ons ervaren personeel helpen het benefiet evenement te organiseren. Onze medewerkers hebben ervaring met het organiseren van de meest uiteenlopende evenementen. Een benefiet evenement organiseren? Daar draaien ze hun hand niet voor om.

Hoe een benefiet organiseren? Een succesvolle benefietavond begint met goede voorbereiding. Een goede voorbereiding is dé manier om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Begin met de formulering van je doel. Hoe wil je geld ophalen en misschien nog wel belangrijker: waarom organiseer je een benefietavond voor dit specifieke doel?

Benefietconcert organiseren

Wil jij samen met onze medewerkers een benefietconcert organiseren in De Kromhouthal? Zij kunnen je adviseren op gebied van marketing en de invulling van het evenement. Natuurlijk wil je de bezoekers van jouw benefietavond bedanken voor hun vrijgevigheid. Dit kun je doen met heerlijke hapjes en drankjes van onze catering of een mooie boottocht door de Amsterdamse grachten. Alles is mogelijk bij De Kromhouthal.

Group 252

150 – 1300 personen

Group 253

5000 m2

Group 256

Rolstoeltoegankelijk

Group 258

Verlichting- en
Verduistering-
mogelijkheden

Group 260

WiFi / Glasvezel

meer informatie of een offerte aanvragen?

  • 1
  • 2
  • 3
map