Bijzondere locaties in Amsterdam

De Kromhouthal is één van de meest bijzondere locaties in Amsterdam. Onze locatie bevat 5.000 vierkante meter aan ruimte en is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een van de beste evenementenruimtes van de hoofdstad. Als je bijzondere locaties in Amsterdam zoekt, is deze prachtige locatie ideaal voor vrijwel iedere zakelijke gelegenheid of event.

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

De Kromhouthal: één van de bijzondere locaties in Amsterdam

Gelegen aan het IJ te Amsterdam Noord is de hal geschikt voor het organiseren van belangrijke zakelijke bijeenkomsten, presentaties, beurzen en overige bijeenkomsten. Aan alle noodzakelijke benodigdheden is gedacht, van een smakelijke catering tot aan perfecte verlichting. Het is een van de meest bijzondere locaties in Amsterdam. Elk jaar worden er volop congressen, bedrijfsfeesten en productpresentaties gehouden, maar ook groots opgezette feesten, uitgebreide diners en vele zakelijke vergaderingen of brainstormsessies.

Waar moeten bijzondere locaties Amsterdam aan voldoen?

Bijzondere locaties Amsterdam moeten voldoen aan een aantal belangrijke voorwaarden. De bereikbaarheid moet goed zijn, er moet parkeergelegenheid zijn en alle faciliteiten voor alle soorten evenementen moeten aanwezig zijn of in overleg te regelen. Bijzondere evenementenlocaties zien er uiteraard mooi uit en voldoen aan je verwachtingen. Bovendien werkt de wifi optimaal.

Een bijzondere locatie aan het water

De Kromhouthal is goed te bereiken. Met de auto of openbaar vervoer, maar ook per boot is het hier eenvoudig aanmeren. Het is dan ook een van de bijzondere locaties in Amsterdam, waar bovendien voldoende parkeergelegenheid is. Direct op de parkeerplaats van de Kromhouthal, maar ook in de directe omgeving, kan je tot achthonderd parkeerplaatsen huren.

Groot zakelijk evenement op een bijzondere evenementenlocatie

Wil je een congres, een beurs, een productlancering of een bedrijfsfeest organiseren? Het is mogelijk in een van de meeste bijzondere locaties van Amsterdam: de Kromhouthal. Ook als je een uitzonderlijk groot diner wilt aanbieden, kan je in de Kromhouthal vijfhonderd tafels feestelijk dekken. In overleg met jou wordt ook voorzien in een onvergetelijk goed diner. In de zomer kunnen gasten volop genieten op het grote zonnige terras aan het water. De industriële look van de Kromhouthal is imposant, stoer en feestelijk tegelijk. Een perfecte eventlocatie voor elk evenement. Vraag direct een offerte aan.

meer informatie of een offerte aanvragen?

  • 1
  • 2
  • 3
map