Een conferentie organiseren

Een conferentie organiseren? Kijk niet verder dan onze locatie in Amsterdam-Noord: een bestemming met een industriële, sfeer en een mooi uitzicht op de bruisende stad. Uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en voorzien van voldoende parkeergelegenheid, waardoor een bezoek meer dan eenvoudig wordt. Je kunt er zelfs voor kiezen om gasten te laten aanmeren per boot. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze mogelijkheden.

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

Een conferentie organiseren kan eenvoudig zijn

Naast de bereikbaarheid van de locatie speelt ook de bestemming zelf een belangrijke rol wanneer je een succesvolle conferentie wilt organiseren. Daarom bieden we, voor jouw werkconferentie, alle ruimte en opties aan om de locatie naar wens in te richten. We stellen bijvoorbeeld verschillende zalen, een catering-area en een betrouwbare wifi-verbinding beschikbaar. Ons team voorziet je graag van goede conferentie organiseren tips en maakt de planning voor je in orde.

Jouw conferentie organiseren in Amsterdam

Het gaat bij een werkconferentie om de sprekers en de boodschap. Wij kunnen de locatie hiervoor optimaliseren door deze op te delen in een plenaire ruimte, een ruimte voor de catering en zorgen voor voldoende break-out-plekken. Uiteraard is de locatie volledig rolstoeltoegankelijk en kunnen we veel mogelijkheden bieden voor wat betreft de technische specificaties en wensen. Op deze industriële plek wordt jouw conferentie in Amsterdam gegarandeerd een succes.

Een prettige locatie voor bezoekers

Na de conferentie in Amsterdam dineren of het centrum verkennen? Geen probleem. Bezoekers zijn snel in het hart van de stad en kunnen vanaf de locatie makkelijk uitwijken naar hun hotels of naar de luchthaven Schiphol. Met onze conferentie organiseren tips of een volledige organisatie van jouw conferentie zorgen we er samen voor dat de conferentie naadloos en prettig verloopt. Ontdek onze unieke conferentie locatie.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze locatie en diensten. Laat je het conferentie organiseren liever over aan ons team met ruim tien jaar ervaring in event management? Dan stellen we jouw wensen altijd centraal. We vertellen je graag meer over het conferentie organiseren in Amsterdam.

Group 252

150 – 1300 personen

Group 253

5000 m2

Group 256

Rolstoeltoegankelijk

Group 258

Verlichting- en
Verduistering-
mogelijkheden

Group 260

WiFi / Glasvezel

meer informatie of een offerte aanvragen?

  • 1
  • 2
  • 3
map