• Meer dan alleen een conferentiecentrum

  Ga je een congres of andere, grootschalige bijeenkomst organiseren? Dan is het vinden van de perfecte locatie erg belangrijk. De Kromhouthal is een conferentiecentrum in Amsterdam dat ruimte biedt aan vijf- tot vijftienhonderd personen. Dankzij de verschillende ruimtes en goede bereikbaarheid is De Kromhouthal een veelzijdige en praktische locatie voor diverse evenementen. Daarnaast heeft ons team genoeg ervaring, inspiratie en enthousiasme om van elk evenement een succes te maken. Lees daarom snel verder wáárom De Kromhouthal het perfecte conferentiecentrum voor jouw event is.

  Direct een offerte aanvragen
  Wij onderzoeken de mogelijkheden

Wat is een conferentiecentrum?

Een conferentiecentrum is een gebouw, vaak met meerdere ruimtes, dat geschikt is om congressen en andere grootschalige evenementen in te organiseren. De Kromhouthal beschikt, naast de centrale hal, over twee break-outs, een studio, een terras, theater en haven met binnenplein. Hierdoor deel je jouw congres of event makkelijk op in meerdere area’s, afhankelijk van jouw wensen en het aantal gasten. Bovendien kunnen er met doeken verschillende ruimtes gecreëerd worden. Hierdoor heb je bij De Kromhouthal de privacy en intieme sfeer die noodzakelijk zijn in elk conferentiecentrum.

Een conferentiecentrum met alle voorzieningen

Wat is een conferentiecentrum zonder de juiste voorzieningen? De Kromhouthal is daarom van alle markten thuis. Zo is De Kromhouthal goed toegankelijk voor mindervaliden, beschikken de area’s over gratis wifi en helpen we graag bij het creëren van een thema of goede sfeer voor je event. Tot slot is De Kromhouthal uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, de boot of auto. Laatstgenoemde kun je bovendien kwijt op de eigen parkeerplaatsen voor de deur. Hierdoor bereiken de gasten het conferentiecentrum snel, zonder lang te hoeven zoeken naar een parkeerplek in de drukke stad. Ben je nieuwsgierig geworden naar ons conferentiecentrum? Neem een kijkje op de website voor een sfeerimpressie en meer informatie óf vraag direct een offerte aan.

Direct een offerte aanvragen

Direct weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw event in De Kromhouthal? De Kromhouthal biedt:

 • Uitstekende bereikbaarheid per auto, boot of OV
 • Eigen parkeerplaatsen voor de deur
 • Gelegen aan het IJ, met riant terras
 • Middenin het creatieve en bruisende Amsterdam Noord
 • Indrukwekkende industriële locatie
 • Bevlogen team met ruim tien jaar ervaring

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Onze eventspecialist neemt contact met je op

Neem direct contact op met onze evenement specialist