Het perfecte conferentieoord voor jouw evenement

Wat is een conferentieoord? Een conferentieoord is een locatie waar mensen samen kunnen komen in verschillende zalen, om daar te overleggen over bepaalde onderwerpen. Een voorbeeld is het conferentieoord De Poort in Groesbeek, waar gasten niet alleen kunnen overnachten, maar ook genieten van de rust en de natuur in de directe omgeving. Conferentieoord De Poort is geschikt voor kleine en grote vergaderingen en conferenties. Hier kunnen tot tweehonderd personen voor vergaderingen en conferenties worden ontvangen.

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

Conferentieoord

Zoek je een conferentieoord in de Veluwe? Dan zijn er meerdere mogelijkheden. Een ouderwets landgoedhotel biedt meerdere vergaderzalen aan, net als een binnenzwembad en uitstekende overnachtingen. Als je op zoek gaat naar een conferentieoord in de Veluwe worden er verschillende mogelijkheden aangeboden. Het is niet moeilijk om een conferentieoord op de Veluwe te vinden, maar denk ook een conferentieoord in de stad. De ruime Kromhouthal in Amsterdam is uitermate goed bereikbaar.

Conferentieoord Amsterdam

Een conferentieoord Amsterdam is ook vrij makkelijk te vinden. De meeste gebouwen zijn geschikt voor kleine tot middelgrote groepen mensen. Zoek je een conferentieoord voor vijfhonderd tot vijftienhonderd mensen? Dan is De Kromhouthal de beste keus. De Kromhouthal ligt aan het IJ in Amsterdam-Noord. Het gebouw is prachtig industrieel ingericht en is van alle technieken voorzien.

Conferentie aan het water

Voor grote en iets kleinere conferenties is De Kromhouthal de ideale locatie. De bereikbaarheid voor grote groepen mensen is uitstekend en er is ook voldoende gelegenheid om te parkeren. Omdat De Kromhouthal aan het water van het IJ ligt, is er een mooi ruim terras waar je kan genieten van een mooie dag. Omdat De Kromhouthal een eigen aanlegsteiger heeft, komen gasten regelmatig met de boot. Op zoek naar een conferentieoord? Kijk dan niet verder dan De Kromhouthal!

Group 252

150 – 1300 personen

Group 253

5000 m2

Group 256

Rolstoeltoegankelijk

Group 258

Verlichting- en
Verduistering-
mogelijkheden

Group 260

WiFi / Glasvezel

meer informatie of een offerte aanvragen?

  • 1
  • 2
  • 3
map