De Kromhouthal, meer dan alleen een congrescentrum

Lig jij ’s nachts wakker omdat je een grootschalig congres moet organiseren? Dan hebben we goed nieuws voor je. De Kromhouthal is niet alleen de ideale locatie voor een congres, maar bij dit congrescentrum in Amsterdam word je ook dusdanig op weg geholpen dat het congres ongetwijfeld een succes wordt. Bovendien is De Kromhouthal van alle gemakken voorzien en gespecialiseerd in het organiseren van grootschalige congressen en evenementen. Hierdoor weet je zeker dat het congres tot in de puntjes geregeld wordt.

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

Congrescentrum in Amsterdam-Noord

De Kromhouthal is gelegen aan het IJ in Amsterdam. Naast dat je vanuit dit congrescentrum een prachtig uitzicht hebt over de rivier en de skyline van de stad, is De Kromhouthal ook nog eens gemakkelijk te bereiken vanuit alle delen van het land, zowel met de boot als met het openbaar vervoer en de auto. De auto kan bovendien voor de deur worden geparkeerd.

Geef je congres een industriele look

Doordat De Kromhouthal vroeger een fabriek was, heeft het congrescentrum een industriële en moderne uitstraling en sfeer. Het zijn dan ook precies deze uitstraling en sfeer die ervoor zorgen dat De Kromhouthal een ideale plek is voor een professionele bijeenkomst, zoals een congres.

Een congrescentrum met een ijzersterk team

Niet alleen de locatie maakt De Kromhouthal tot het perfecte congrescentrum. Ook het team van De Kromhouthal zorgt ervoor dat je congres soepel en succesvol verloopt. Zo staat het team altijd klaar om je te adviseren over de verlichting, indeling van de ruimte en de verschillende area’s. Daarnaast neemt het team graag de catering en technische kant van het congres op zich. Doordat het congrescentrum over benodigdheden als wifi en geluidsapparatuur beschikt, hoef jij zelf bijna nergens meer aan te denken. Het inhuren van een evenementenbureau wordt hierdoor dan ook overbodig. Laat je dus eens informeren over de mogelijkheden bij De Kromhouthal of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Group 252

150 – 1300 personen

Group 253

5000 m2

Group 256

Rolstoeltoegankelijk

Group 258

Verlichting- en
Verduistering-
mogelijkheden

Group 260

WiFi / Glasvezel

meer informatie of een offerte aanvragen?

  • 1
  • 2
  • 3
map