Congreslocatie in Amsterdam

Zoek je een fantastische congreslocatie voor een zakelijk congres of evenement? De Kromhouthal in Amsterdam Noord is dé locatie voor een geslaagd bedrijfscongres. Deze indrukwekkende locatie wordt gerund door een enthousiast en bevlogen team en streeft samen met jou naar een vruchtbaar en succesvol evenement. Dit maakt het absoluut aantrekkelijk om hier je congres te organiseren. Vraag direct een offerte aan en informeer naar de mogelijkheden.

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

Inspirerende congreslocatie in Amsterdam

De Kromhouthal is een congreslocatie aan het IJ en ligt in Amsterdam-Noord. De industriële locatie heeft een oppervlakte van maar liefst vijfduizend vierkante kilometer en is bij uitstek dé locatie voor grote congressen. De capaciteit ligt tussen de 500 en 1500 gasten: ideaal voor jouw bedrijfscongres. Organiseer jij je (internationale) congres graag in het creatieve en bruisende Amsterdam Noord? Dan zit je bij de Kromhouthal als congrescentrum in Amsterdam helemaal goed.

Waarom je kiest voor onze congreslocatie in Amsterdam Noord

Het is om meerdere redenen interessant een keuze te maken voor onze congreslocatie in Amsterdam Noord. Zo verblijf je niet alleen in een inspirerende omgeving, maar weet je ook zeker dat ons team al je organisatiestress wegneemt. De Kromhouthal is goed bereikbaar met openbaar vervoer en de auto én beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Verder is de gehele locatie voorzien van een uitstekende wifi-verbinding. Dit is wel zo prettig als je op de congreslocatie gebruik maakt van multimedia, bijvoorbeeld bij een workshop of presentatie.

Organiseer je event in ons congrescentrum te Amsterdam

Organiseer je congres in onze inspirerende congreslocatie en ontdek zelf welke voordelen dit jou oplevert. Ons team met ruim tien jaar aan ervaring staat klaar om al je vragen te beantwoorden én doet er alles aan jou optimaal te ontlasten. Vraag direct een offerte aan en ga voor een geslaagd congres in Amsterdam.

Group 252

150 – 1300 personen

Group 253

5000 m2

Group 256

Rolstoeltoegankelijk

Group 258

Verlichting- en
Verduistering-
mogelijkheden

Group 260

WiFi / Glasvezel

meer informatie of een offerte aanvragen?

  • 1
  • 2
  • 3
map