Een congreslocatie in Utrecht

Ga jij een congres in Utrecht organiseren? Het vinden van een geschikte congreslocatie in Utrecht of omgeving kan een flinke klus zijn. Het congrescentrum moet namelijk wel aan een aantal eisen voldoen om je congres zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ben jij op zoek naar een congrescentrum in Utrecht of omgeving? Breid je zoektocht dan eens uit naar grote steden in de omgeving, zoals Amsterdam. Utrecht is namelijk zo centraal gelegen dat ook een congreslocatie buiten Utrecht een interessante optie kan zijn.

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

Een congreslocatie buiten Utrecht: goed en snel bereikbaar

Een van de voordelen van een congres in Utrecht organiseren, is de centrale ligging van de stad. Een congreslocatie buiten Utrecht kan echter ook goed bereikbaar en toegankelijk zijn voor een groot publiek. Een voorbeeld hiervan is De Kromhouthal in Amsterdam. Dit congrescentrum buiten Utrecht is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Bovendien kun je voor de deur parkeren en is het congrescentrum ook voor mindervaliden toegankelijk. Vanuit Utrecht bereik je De Kromhouthal dan ook binnen een uurtje. Hierdoor is De Kromhouthal een perfect voorbeeld van een congreslocatie buiten Utrecht die gemakkelijk, snel en goed te bereiken is.

Ontdek de voordelen van De Kromhouthal

Naast het feit dat De Kromhouthal in Amsterdam goed bereikbaar is, kent deze mooie locatie nog meer belangrijke voordelen. Zo beschikt De Kromhouthal over gratis wifi en vind je er alle basisbenodigdheden die je nodig hebt tijdens een congres. Het team van De Kromhouthal regelt bijvoorbeeld graag de technische kant van jouw congres. Uiteraard mag je dit ook zelf verzorgen. Ook staat het team volledig tot je beschikking voor wat betreft de catering tijdens het congres en de inrichting en opdeling van de congreszaal. Hierdoor wordt jouw congres ongetwijfeld een ontspannen en succesvolle bijeenkomst voor alle partijen!

Group 252

150 – 1300 personen

Group 253

5000 m2

Group 256

Rolstoeltoegankelijk

Group 258

Verlichting- en
Verduistering-
mogelijkheden

Group 260

WiFi / Glasvezel

meer informatie of een offerte aanvragen?

  • 1
  • 2
  • 3
map