• Evenementenlocatie in de fabriek van de Kromhouthal

  Ben je op zoek naar een unieke evenementenlocatie in een oude fabriek. Er zijn in Nederland verschillende oude fabrieken die zijn omgetoverd tot een inspirerende evenementenlocatie. n van het terrein is in 1925 de IJ-zijde van De Kromhouthal ontstaan. In 1930 werd nog eens flink uitgebreid. Jarenlang werden de motoren geproduceerd, tot de vraag ernaar afnam en de productie daalde. De capaciteit van de fabriek van De Kromhouthal is 500 tot 1500 personen.

  Direct een offerte aanvragen
  Wij onderzoeken de mogelijkheden

Evenement in de fabriek in Utrecht of Amsterdam

De Fabrique in Urecht heeft een industriële uitstraling. Wil je je evenement of bedrijfsfeest organiseren in Amsterdam? Dan is de Kromhouthal de perfecte locatie. Je vindt De Kromhouthal in een verbouwde fabriekshal aan het IJ in het bruisende Amsterdam-Noord, dichtbij het Centraal Station. De prachtige zalen en een mooie omgeving maken het de ideale keuze voor unieke en uiteenlopende evenementen. Of je nu op zoek bent naar een locatie voor een personeelsfeest, congres, vergadering, productintroductie of beurs: Informeer bij de Kromhouthal naar de mogelijkheden.

Dankzij de ligging in Amsterdam-Noord is de Kromhouthal erg goed bereikbaar. Natuurlijk is de locatie zowel bereikbaar met het OV als met de auto. Tevens zijn er voldoende parkeerplekken voor al jouw gasten. Wat bijzonder is aan de Kromhouthal is dat deze ook bereikbaar is per boot. Maak jouw evenement compleet met een prachtige boottocht door de Amsterdamse grachten.

Organiseer jouw event in fabriek de Kromhouthal

Het organiseren van een evenement kost vaak veel tijd. Heb jij niet zoveel ervaring met het organiseren van evenementen? Geen paniek. De medewerkers van De Kromhouthal kunnen je helpen. Maak gebruik van hun jarenlange ervaring in het organiseren van uiteenlopende en unieke evenementen. Alles kan voor je worden geregeld. Van het versturen van de uitnodingen tot de catering en entertainment. De Kromhouthal zorgt ervoor dat jij niets meer hoeft te doen. Je hoeft alleen nog maar te genieten van jouw evenement en de prachtige locatie.

Neem direct contact op met onze evenement specialist

Direct een offerte aanvragen

Direct weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw event in De Kromhouthal? De Kromhouthal biedt:

 • Uitstekende bereikbaarheid per auto, boot of OV
 • Eigen parkeerplaatsen voor de deur
 • Gelegen aan het IJ, met riant terras
 • Middenin het creatieve en bruisende Amsterdam Noord
 • Indrukwekkende industriële locatie
 • Bevlogen team met ruim tien jaar ervaring

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Onze eventspecialist neemt contact met je op