• Een groots diner op locatie in Amsterdam

  Of je nu een bedrijfsjubileum te vieren hebt óf een grote groep zakenrelaties wilt uitnodigen voor een diner op locatie: wij regelen het graag voor je. Van lopend buffet tot chique banket, onze spectaculaire evenementenhal biedt volop ruimte aan culinaire hoogstandjes. Als het om bijzondere diner locaties in Amsterdam gaat, dan is de Kromhouthal altijd de juiste keuze!

  Direct een offerte aanvragen
  Wij onderzoeken de mogelijkheden

Organiseer een spannend moordspel diner op locatie

Wij hebben alle faciliteiten beschikbaar om een diner op locatie te faciliteren. Bovendien werken we samen met tal van leveranciers die aan al jouw culinaire wensen kunnen voldoen. Onze grote cateringruimte is van alle gemakken voorzien en kan gebruikt worden door de cateraar van jouw keuze. De imposante hal is ook uitermate geschikt voor een moordspel diner op locatie: heerlijk dineren en gelijktijdig een ‘mysterieuze moord’ oplossen. Bij een diner op onze locatie worden uw gasten verwend met lekker eten én entertainment. Een diner op locatie in Amsterdam-Noord kan ook perfect worden gecombineerd met een boottocht over het IJ. Boten kunnen zelfs vlak voor de ingang van ons pand aanmeren.

Bijzondere diner locaties aan het IJ

Moet het een etentje in Franse of Italiaanse sfeer worden? Organiseer dan het diner op onze bijzondere locatie. In onze evenementenhal zijn allerlei decoraties aanwezig om het diner een speciaal thema mee te geven. Onze indrukwekkende industriële hal biedt plaats aan maar liefst honderd tafels. Daarnaast hebben we buiten ook nog een gezellig terras, direct gelegen aan het water.

Groot diner op een bijzondere locatie

Hebben jouw personeelsleden met hun inzet een diner op bijzondere locatie verdiend? Zorg er dan voor dat dit diner op een bijzondere locatie plaatsvindt. In de sfeervolle ambiance van de Kromhouthal wordt ieder diner op locatie gegarandeerd een groot succes. Wil jij binnenkort ook een diner op onze bijzondere locatie organiseren? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan.

Direct een offerte aanvragen

Direct weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw event in De Kromhouthal? De Kromhouthal biedt:

 • Uitstekende bereikbaarheid per auto, boot of OV
 • Eigen parkeerplaatsen voor de deur
 • Gelegen aan het IJ, met riant terras
 • Middenin het creatieve en bruisende Amsterdam Noord
 • Indrukwekkende industriële locatie
 • Bevlogen team met ruim tien jaar ervaring

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Onze eventspecialist neemt contact met je op

Neem direct contact op met onze evenement specialist