Evenementenbureau in Amsterdam

Op zoek naar een (internationaal) evenementenbureau in Amsterdam voor het plannen, boeken en organiseren van jouw event? Geef de organisatie van jouw event uit handen en profiteer van de skills van een team met ruim 10 jaar ervaring in het vak. Van een boeiend congres tot een bruisend bedrijfsfeest: ons evenementenbureau in Amsterdam realiseert het voor je in de Kromhouthal.

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

Jouw evenementenbureau in Noord Holland

Een evenement vraagt om een gedegen organisatie met een focus op de kleinste details. Van de logistiek tot het boeken van entertainment: we doen het voor je. Door middel van duidelijke communicatie middels korte lijnen en een professionele werkwijze ervaar jij de perfecte organisatie. Je hebt geen apart evenementenbureau nodig voor jouw festival in de Kromhouthal, dankzij ons eigen ervaren team kun jij je focussen op het beleven van jouw evenement.

Hét evenementenbureau met de mooiste locatie

We kennen, als professioneel evenementenbureau in de gemeente Amsterdam, de mooiste locatie voor jouw event: de industriële Kromhouthal in Amsterdam Noord. Met een uitzicht op de stad vanaf de oever van het IJ plaats je jouw event in het midden van een stad die nooit slaapt. Het team van hét evenementenbureau voor festivals en andere happenings staat graag voor je klaar.

Jouw event door ons laten realiseren

Ben je op zoek naar een locatie in de hoofdstad die snel beschikbaar moet zijn voor jouw planning? Ons evenementenbureau in de gemeente Amsterdam kan jouw event organiseren in de Kromhouthal voor bezoekersaantallen van 500 tot 1500 personen. Als ervaren evenementenbureau weten we hoe belangrijk de bereikbaarheid van jouw event is. De Kromhouthal is zowel met het openbaar vervoer als met de boot en de auto uitstekend bereikbaar.

Ben je op zoek naar een locatie voor jouw event? Of maak je graag gebruik van de professionele diensten van een internationaal bekende evenementenlocatie in Amsterdam? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Bij vragen staan de leden van het team van ons evenementenbureau direct voor je klaar.

Group 252

150 – 1300 personen

Group 253

5000 m2

Group 256

Rolstoeltoegankelijk

Group 258

Verlichting- en
Verduistering-
mogelijkheden

Group 260

WiFi / Glasvezel

meer informatie of een offerte aanvragen?

  • 1
  • 2
  • 3
map