Evenementenhal in Amsterdam

Wil jij een evenement organiseren in een royale evenementenhal in Amsterdam? Dan is de Kromhouthal dé hal waar je alle ruimte hebt voor een beurs, bedrijfsfeest of congres. Ons indrukwekkende pand heeft inmiddels landelijke bekendheid gekregen als flexibele en sfeervolle evenementenhal in Amsterdam Noord.

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

De mooiste evenementenhal in Amsterdam

Met name het grote vloeroppervlak en de hoogte van de rechthoekige hal bieden volop ruimte aan het grootste evenement. Daarnaast beschikt onze evenementenhal in Amsterdam over alle denkbare faciliteiten. Van goederenlift tot snel internet en van eersteklas lichtinstallaties tot verschillende opties voor decoraties: de Kromhouthal heeft gewoon alles in huis. Ons ervaren team staat altijd garant voor een professionele ondersteuning.

Dé evenementenhal Amsterdam met een perfecte infrastructuur

Dankzij het grote vloeroppervlak van de Kromhouthal kunnen de beursstands ruimtelijk gepositioneerd worden. In de vorm van een straat bijvoorbeeld, of opgesteld langs verschillende looproutes. Onze evenementenhal in Amsterdam beschikt tevens over zes break-outs, die plaats bieden aan 150 tot 500 personen.

Wij nemen je de organisatie uit handen

Daarnaast hebben we een uitgebreid netwerk van leveranciers die de catering en de techniek van jouw event kunnen verzorgen. Je kunt eigenlijk de complete organisatie aan ons overlaten. De rijke historie van De Kromhouthal is nog steeds overal merkbaar en geeft elk evenement een extra dimensie. Als voormalige fabriekshal is onze evenementenhal in Amsterdam de ideale locatie voor grootschalige evenementen. Zo zijn er zeven bovenloopkranen aanwezig die in de evenementenhal Amsterdam over de volledige lengte van de hal verplaatst kunnen worden. De kranen zijn ideaal voor rigging en om decors of doeken aan op te hangen.

Een perfect bereikbare evenementenhal in Amsterdam

Pak het handig aan en organiseer jouw congres of bedrijfsfeest in een evenementenhal in Amsterdam die gemakkelijk bereikbaar is. Jouw gasten of bezoekers kunnen met de auto, boot of het openbaar vervoer onze evenementenhal in Amsterdam bereiken. En wist je dat de Kromhouthal in een stadsdeel ligt dat bruist van de creativiteit? Onze industriële evenementenhal in Amsterdam Noord is fraai gelegen aan het IJ. We hebben zelfs een riant terras aan het water en een eigen aanlegsteiger. Vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden van dé evenementenhal van Amsterdam Noord.

Group 252

150 – 1300 personen

Group 253

5000 m2

Group 256

Rolstoeltoegankelijk

Group 258

Verlichting- en
Verduistering-
mogelijkheden

Group 260

WiFi / Glasvezel

meer informatie of een offerte aanvragen?

  • 1
  • 2
  • 3
map