Evenementenlocatie Amsterdam

Als je een groot(s) evenement in Amsterdam wilt organiseren, kun je niet om De Kromhouthal heen. Deze imposante locatie biedt alles wat je nodig hebt om 500 tot 1500 gasten te onthalen. Ontdek onze inspirerende evenementenlocatie in Amsterdam.

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

De Kromhouthal: een bijzondere evenementenlocatie in Amsterdam

Van oorsprong is deze evenementenlocatie in Amsterdam een fabriekshal waar scheepsmotoren werden gebouwd. In 2012 is het gebouw getransformeerd tot een spectaculaire evenementen locatie in Amsterdam die nog steeds de industriële sfeer ademt. Met een oppervlakte van 5000 m2 is er voldoende ruimte om op een creatieve manier vorm te geven aan jouw event – of het nu om een beurs, een personeelsfeest, een diner of een congres gaat. Het enthousiaste team van onze evenementenlocatie in Amsterdam Noord denkt graag met je mee en organiseert jouw event van A tot Z.

Veelzijdige locatie voor jouw evenement in Amsterdam

In onze allround evenementenlocatie Amsterdam verloopt ieder event op rolletjes. De evenementen vinden plaats in de imposante centrale hal. Deze feestlocatie kan opgedeeld worden in verschillende delen. Daarnaast zijn er voldoende break-out mogelijkheden aanwezig. De zaal kan desgewenst ook verduisterd worden. Basisfaciliteiten als lichtinstallaties en stabiele wifi-netwerken zijn standaard beschikbaar. Onze locatie in Amsterdam heeft ook een gezellig terras aan het Amsterdamse IJ. Lekker eten en drinken tijdens jouw event? Om alles tot in de puntjes te verzorgen, beschikt onze evenementenlocatie Amsterdam over een goed geoutilleerde cateringruimte. Laat de catering aan onze partners over of regel het helemaal zelf, je hebt in principe geen evenementenbureau nodig. Bij De Kromhouthal in Amsterdam is alles bespreekbaar.

Gunstig gelegen evenementenlocatie in Amsterdam

Wil je een nieuw product lanceren met een opzienbarende show? In onze inspirerende evenementenlocatie in Amsterdam zijn de mogelijkheden eindeloos. De Kromhouthal ligt bovendien in één van de levendigste gebieden van de Amsterdam. Onze industriële evenementen locatie in Amsterdam is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Iedereen die met de auto komt, kan voor de deur of in de directe omgeving parkeren. Zelfs boten kunnen bij de aanlegsteiger van onze evenementen locatie in Amsterdam aanmeren. Ideaal als je een evenement wilt combineren met een boottocht over het IJ. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact op met de meest veelzijdige evenementenlocatie van Amsterdam.

Group 252

150 – 1300 personen

Group 253

5000 m2

Group 256

Rolstoeltoegankelijk

Group 258

Verlichting- en
Verduistering-
mogelijkheden

Group 260

WiFi / Glasvezel

meer informatie of een offerte aanvragen?

  • 1
  • 2
  • 3
map