Evenementenlocatie Utrecht

Ben je op zoek naar een grote, mooie of bijzondere evenementenlocatie? Kijk dan niet verder dan Utrecht? Vanwege de ligging centraal in het land is de Domstad heel geschikt voor bijvoorbeeld een congres, bedrijfsfeest of productpresentatie.

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

Een evenementenlocatie in Utrecht Centrum

De prachtige en unieke Winkel van Sinkel aan de Oudegracht is een geliefde evenementenlocatie in Utrecht Centrum. Ook het bijzondere congrescentrum Media Plaza ligt in hartje Utrecht. Miljoenen ledlampen geven sfeer aan deze evenementenlocatie in Utrecht, die geschikt is voor zowel kleine als zeer grote groepen. En dan is er nog het Muntgebouw: een pand met monumentale charme en een even imposante als populaire evenementenlocatie in Utrecht.

Evenementenlocatie in de regio Utrecht?

Een evenementenlocatie in de omgeving van Utrecht in plaats van in het centrum kan praktischer zijn, vooral met het oog op de bereikbaarheid per auto. Voor elk feest of evenement is er wel een geschikte evenementenlocatie in de omgeving van Utrecht te vinden. Kies voor een kasteel als evenementenlocatie in de provincie Utrecht, zoals Kasteel Montfoort of Kasteel Kerckebosch in Zeist, of organiseer je evenement in het mooie Flint Theater in Amersfoort. En wat dacht je van het bijzondere restaurant Anafora in Vleuten?

Kiezen voor een industriele evenementenlocatie in Utrecht

Past het evenement dat je wilt organiseren beter in een stoere ruimte? Ga dan voor een industriele evenementenlocatie in Utrecht of omgeving. De Rijtuigenloods in Amersfoort heeft ruimte voor groepen tot tweeduizend personen. Dankzij de authentieke details is het misschien wel dé industriële evenementenlocatie van de regio Utrecht. Ook het Nationaal Militair Museum in Soest is een evenementenlocatie in de provincie Utrecht met zo’n unieke industriële sfeer.

Een evenementenlocatie in Utrecht – of toch Amsterdam?

Geen geschikte evenementenlocatie in Utrecht gevonden? Of organiseer je jouw feest, congres of ander evenement liever in de hoofdstad? Dan is de Kromhouthal heel geschikt. Deze prachtige industriële locatie aan het IJ heeft een oppervlakte van ruim 5000 m2 en is prima bereikbaar per auto, boot of openbaar vervoer. Vraag snel meer informatie op of vraag een offerte aan.

Group 252

150 – 1300 personen

Group 253

5000 m2

Group 256

Rolstoeltoegankelijk

Group 258

Verlichting- en
Verduistering-
mogelijkheden

Group 260

WiFi / Glasvezel

meer informatie of een offerte aanvragen?

  • 1
  • 2
  • 3
map