Een multifunctioneel evenemententerrein

Heb je een evenemententerrein in Amsterdam nodig waar je alle ruimte hebt om jouw event te organiseren? Kijk dan eens naar De Kromhouthal. Ons langwerpige evenemententerrein aan het IJ heeft een oppervlakte van vijfduizend vierkante meter en is bovendien overdekt. Perfect als je een beurs, congres of productpresentatie wilt houden. Het evenemententerrein beschikt bovendien over een uitstekende infrastructuur om stands snel op te kunnen bouwen. Door de industriële uitstraling is De Kromhouthal al vele jaren een populair evenemententerrein in Midden Nederland.

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

Een evenemententerrein in Amsterdam

Voor een bedrijfsfeest of evenement met meer dan 1500 gasten wil je natuurlijk een evenemententerrein huren waar alles beschikbaar is. Het evenemententerrein van De Kromhouthal is van alle gemakken voorzien en kan desgewenst worden opgedeeld in kleinere ruimtes. Het grote evenemententerrein beschikt ook over stabiel internet, een goederenlift en de mogelijkheid om aan de voor- en achterzijde van het pand grote banners op te hangen. Ons evenemententerrein in Midden Nederland is centraal gelegen: handig wanneer jouw bezoekers uit alle windstreken komen.

Een industrieel evenemententerrein

Ons ervaren team weet al tien jaar lang het meeste uit ons evenemententerrein te halen. Wat voor event jij ook wilt organiseren op ons evenemententerrein in Amsterdam: de professionals van De Kromhouthal denken altijd met je mee. Ze regelen graag een onvergetelijk feest, congres of ander event voor jouw bedrijf.

De Kromhouthal als locatie voor jouw evenement

De Kromhouthal is daarnaast uitstekend te bereiken: met de auto, met het openbaar vervoer en zelfs per boot. Bezoekers kunnen hun voertuig in de directe nabijheid parkeren en boten kunnen aanmeren aan onze eigen aanlegsteiger. Nergens vind je een evenemententerrein in Amsterdam waar je zo goed uit de voeten kunt. Ben je benieuwd wat de kosten zijn als je ons multifunctionele overdekte evenemententerrein in Midden Nederland wilt huren? Vraag dan gewoon even een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Group 252

150 – 1300 personen

Group 253

5000 m2

Group 256

Rolstoeltoegankelijk

Group 258

Verlichting- en
Verduistering-
mogelijkheden

Group 260

WiFi / Glasvezel

meer informatie of een offerte aanvragen?

  • 1
  • 2
  • 3
map