Eventlocaties in Amsterdam

In onze bruisende hoofdstad kan het een uitdaging zijn om de meest geschikte locaties voor events in Amsterdam te boeken. Ons team heeft echter tien jaar ervaring met het boeken van de perfecte eventlocatie in Amsterdam en maakt het je zodoende gemakkelijk. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een passende offerte.

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

Unieke eventlocaties in Amsterdam

Wil je een bruisend event neerzetten in onze hoofdstad? Ons team kent de meest unieke eventlocaties in Amsterdam en vinden zo een plek die qua uitstraling past bij jouw feest, congres of beurs. Uiteraard speelt een goede bereikbaarheid van de locatie een grote rol. Wij hebben locaties beschikbaar die niet alleen flexibel zijn in te richten, maar tevens een ideale ligging hebben. Zo helpen we je graag met ideale event locaties in Amsterdam voor bezoekersaantallen tussen de 150 en 1300 personen.

Méér dan een locatie in Amsterdam

Naast het vinden en boeken van een eventlocatie in Amsterdam komt er natuurlijk meer kijken bij het realiseren van een geslaagd evenement. Wil je gasten laten aanmeren me een boot? Of wil je een mooi terras bieden met uitzicht op de levendige stad? Dan is dat bij ons geen probleem. Heb je behoefte aan catering of wil je artiesten boeken? Ook die zaken kun je aan ons overlaten. Van het huren van een locatie tot het volledig realiseren van jouw evenement: we staan paraat.

Jouw eventlocatie als visitekaartje

Jouw event is je visitekaartje. De representatieve event locaties in Amsterdam zijn naar jouw wensen aan te kleden en in te richten. Een uniek voorbeeld van een van onze locaties is de industriële Kromhouthal. Hierin zet je een indrukwekkend evenement neer op een stijlvolle locatie aan de oever van het IJ. Deze ruimte is uitstekend geschikt voor alle events, van modeshows tot congressen. Wij denken graag met je mee wat betreft het kiezen van een locatie of bij het volledig organiseren van jouw evenement in Amsterdam. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Group 252

150 – 1300 personen

Group 253

5000 m2

Group 256

Rolstoeltoegankelijk

Group 258

Verlichting- en
Verduistering-
mogelijkheden

Group 260

WiFi / Glasvezel

meer informatie of een offerte aanvragen?

  • 1
  • 2
  • 3
map