Eventbureau voor jouw inspirerende event

Bij het neerzetten van een bruisend feest of een inspirerend congres komt veel kijken. Ons eventbureau in Amsterdam neemt de planning graag uit handen voor jouw event in de Kromhouthal. Met 10 jaar ervaring in event management zorgt ons team voor een uitvoering die geheel volgens jouw wensen verloopt.

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

Waarvoor kun je ons eventbureau inschakelen?

Heb je een grof idee wat betreft het willen organiseren van een evenement? Of wil je op basis van jouw draaiboek de uitvoering, planning en organisatie van jouw feest, congres, bijeenkomst of beurs perfect laten uitvoeren? Ons team neemt je werk én zorgen uit handen. Natúúrlijk letten we daarbij op alle aspecten, zoals de bereikbaarheid van jouw evenement, de catering, de techniek en het entertainment. Dankzij ons eventbureau kun jij ook genieten van jouw perfecte evenement.

De ideale locatie voor jouw evenement

Naast het inschakelen van onze eventbureaus in Amsterdam helpen we je ook graag bij het vinden en boeken van de ideale locatie voor jouw evenement. Een perfect voor beeld van een locatie die we veel benutten met ons eventbureau is de Kromhouthal in Amsterdam. Deze industriële locatie aan de oever van het IJ biedt plaats aan vijfhonderd tot vijftienhonderd gasten. Voldoende parkeergelegenheid, perfecte wifi en een ruim terras maken onze locatie compleet. Ook met het openbaar vervoer of met de boot kan de locatie uitstekend bezocht worden. Het team van ons eventbureau in Amsterdam vertelt je graag meer.

Organisatie van begin tot eind

Wil je zorgen voor voldoende publiciteit voor jouw bijzondere evenement? De teams van onze eventbureaus in Amsterdam hebben goede contacten met de media en kunnen desgewenst een mooie campagne voor je opstarten. Kortom: het inschakelen van ons eventbureau garandeert een professionele organisatie van jouw feest, beurs of congres. Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij ons eventbureau en bekijk de indrukwekkende Kromhouthal. We maken graag kennis met je.

Group 252

150 – 1300 personen

Group 253

5000 m2

Group 256

Rolstoeltoegankelijk

Group 258

Verlichting- en
Verduistering-
mogelijkheden

Group 260

WiFi / Glasvezel

meer informatie of een offerte aanvragen?

  • 1
  • 2
  • 3
map