Een unieke feestlocatie aan het water

De Kromhouthal, een feestlocatie aan het IJ in Amsterdam, maakt van jouw feest ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring. Dit dankzij de prachtige ligging én de vele mogelijkheden die De Kromhouthal jou kan bieden. De hal is in vele opzichten een ideale feestlocatie aan het water. Je kunt bijvoorbeeld arriveren per boot, dankzij de ligging aan het IJ. Daarnaast geniet je vanaf het terras van een prachtig uitzicht over het water. Lees hier meer over de verschillende mogelijkheden bij De Kromhouthal!

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

De feestlocatie aan het IJ met de beste bereikbaarheid

Naast het feit dat De Kromhouthal gemakkelijk te bereiken is per boot, kun je deze feestlocatie aan het IJ ook goed bereiken met het openbaar vervoer of met de auto. Hierdoor is De Kromhouthal toegankelijk voor een breed publiek, ook voor mindervaliden. Zo wordt jouw feest ongetwijfeld een groot succes.

Het team van De Kromhouthal heeft bovendien jarenlange ervaring met het organiseren van verschillende evenementen. Het team adviseert je daarom graag over alle belangrijke thema’s rondom jouw feest en kan eventueel ook de catering en techniek op zich nemen. Aangezien service hoog in het vaandel staat, kun je erop rekenen dat het team er alles aan doet om jouw feest goed te laten verlopen!

Haal alles uit je feestlocatie aan het water!

Een feestlocatie aan het water wordt extra bijzonder als je feestgangers kunnen genieten van het uitzicht. De Kromhouthal beschikt daarom over een riant terras met een prachtig uitzicht over het IJ en de skyline van Amsterdam. Daarnaast is De Kromhouthal gemakkelijk op te delen in verschillende gebieden. Hoewel De Kromhouthal plaats biedt aan maximaal vijftienhonderd gasten, zorgen de verschillende break-outs ervoor dat je een gezellige en intieme sfeer behoudt.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jouw feest op deze ideale feestlocatie aan het water? Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat je informeren door het team van De Kromhouthal!

Group 252

150 – 1300 personen

Group 253

5000 m2

Group 256

Rolstoeltoegankelijk

Group 258

Verlichting- en
Verduistering-
mogelijkheden

Group 260

WiFi / Glasvezel

meer informatie of een offerte aanvragen?

  • 1
  • 2
  • 3
map