Een feestlocatie huren in Amsterdam-Noord

Een feestlocatie moet altijd aan bepaalde, belangrijke voorwaarden voldoen. De locatie moet tot de verbeelding spreken en er moet een goed team aanwezig zijn om te zorgen gasten het naar hun zin hebben. Voldoende drankjes, hapjes, heerlijke lunches of een lekker diner moeten tot de mogelijkheden horen. Sfeervolle verlichting voor een feestelijk evenement, uitstekend geluid, een ervaren team dat met raad en daad het evenement organiseert en draaiende houdt: het hoort er allemaal bij. De ruimte moet er wellicht ook feestelijk uitzien, sanitair moet schoon en ruimschoots aanwezig zijn, gasten moeten hun auto kunnen parkeren, enzovoorts. Zo’n perfecte feestlocatie heb je in de Kromhouthal in Amsterdam-Noord gevonden.

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

De Kromhouthal als feestlocatie huren in Amsterdam-Noord

Een feestlocatie huren in Amsterdam-Noord of Amsterdam-Centrum? Je komt geheid bij De Kromhouthal uit door de goede bereikbaarheid vanaf het station en het IJ. Je bereikt de locatie dus gemakkelijk met de auto, het openbaar vervoer en zelfs met de boot. De Kromhouthal biedt, als feestlocatie in Amsterdam Noord, zeer veel mogelijkheden. Het vieren van personeelsfeesten, het organiseren van evenementen en het houden van productpresentaties of grote zakelijke bijeenkomsten, bijvoorbeeld. Je kunt er echter ook terecht voor het organiseren van een beurs, het uitreiken van prijzen, het presenteren van nieuwe producten, presentaties van boeken en ga zo maar door.

Een geschikte feestlocatie in Amsterdam-Noord

De Kromhouthal is voor vele soorten evenementen een zeer geschikte locatie in Amsterdam. Het industriële gebouw werd in 2012 omgedoopt tot evenementenlocatie en heeft sindsdien al voor tienduizenden mensen de deuren geopend. Het indrukwekkende industriële gebouw ligt aan het IJ en heeft een groot terras met uitzicht over het water. Deze locatie wordt als zeer goed gewaardeerd, omdat je er eigenlijk alles vindt wat je nodig hebt om van een evenement een onvergetelijke belevenis te maken.

Group 252

150 – 1300 personen

Group 253

5000 m2

Group 256

Rolstoeltoegankelijk

Group 258

Verlichting- en
Verduistering-
mogelijkheden

Group 260

WiFi / Glasvezel

meer informatie of een offerte aanvragen?

  • 1
  • 2
  • 3
map