Dé inspirerende feestlocatie van Amsterdam

De absolute feestlocatie van Amsterdam is zonder twijfel De Kromhouthal. Onze indrukwekkende fabriekshal staat inmiddels bekend als een fantastische evenementenlocatie: de gaafste van alle feestlocaties in Amsterdam.

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

Bijzondere feestlocatie voor jouw event

We hebben het hier over feesten voor 150 tot 1300 mensen. Of het nu gaat om grote huwelijksfeesten, bedrijfsfeesten of productpresentaties: in een industriële sfeer, een scheepswerf van formaat, is De Kromhouthal de nieuwe creatieve hotspot van Amsterdam. Breng ook jouw event, van een alternatieve kunstbeurs tot een financiële dag voor een grote, Nederlandse onderneming, onder in De Kromhouthal.

Jouw event in een hippe feestlocatie in Amsterdam

De industriële look-and-feel van deze feestlocatie in Amsterdam overtuigt je gegarandeerd. De ruim 5000 vierkante meter aan oppervlakte imponeert mensen. De feestlocatie Amsterdam De Kromhouthal is dan ook de evenementenlocatie waar je écht wil zijn. De feestlocatie in Amsterdam ligt aan het IJ in Amsterdam Noord en is makkelijk te bereiken per auto, met het openbaar vervoer of per boot. De culturele, bruisende strip aan het water heeft bovendien een rijke historie. Denk aan scheepswerf De Kromhout met zijn stoomschepen en motorschepen en STORK-machines, -apparaten en -motoren.

Industriële feestlocatie Amsterdam Noord

De mogelijkheden in deze enorme feestlocatie in Noord Holland zijn legio. Zeven bovenloopkranen zijn ter beschikking voor rigging of om je decoraties aan op te hangen. Elektrische en handmatige blinds kunnen de hal en jouw event perfect verduisteren. Grote bedrijfsbanners kunnen op voor- en achtergevel bevestigd worden. De Kromhouthal kan daarnaast eenvoudig worden verdeeld in verschillende area’s en er is natúúrlijk een geweldig terras dat uitkijkt over het IJ en naar de skyline van Amsterdam. Wát een feestlocatie in Amsterdam.

Hip, snel en trendy…

…maar ook industrieel en groot. Je hebt de ruimte in De Kromhouthal, dé feestlocatie van Noord Holland en dé feestlocatie van Amsterdam Noord. Inmiddels is De Kromhouthal een begrip en een van de snelste feestlocaties in Amsterdam: snelheid in internet, snelheid in bereikbaarheid (boot, auto, openbaar vervoer) éen snelheid in beweging (alles gelijkvloers). Kom snel naar De Kromhouthal.

Group 252

150 – 1300 personen

Group 253

5000 m2

Group 256

Rolstoeltoegankelijk

Group 258

Verlichting- en
Verduistering-
mogelijkheden

Group 260

WiFi / Glasvezel

meer informatie of een offerte aanvragen?

  • 1
  • 2
  • 3
map