De ideale feestlocatie in Haarlem en omgeving

Als je op zoek bent naar feestlocaties in Haarlem en omgeving, is het belangrijk om een aantal punten vooraf voor jezelf op een rijtje te zetten. Want waar moet jouw evenementenlocatie in Haarlem en omgeving aan voldoen? Hoeveel mensen komen er op het feest? En ben je ook bereid om uit te wijken naar Amsterdam?

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

Waar moet een feestlocatie in Haarlem aan voldoen?

Een feestlocatie in Haarlem en omgeving moet natuurlijk aan een aantal eisen voldoen. Zo moet de locatie over de juiste sfeer en uitstraling beschikken, alle benodigdheden voor een geslaagd feest hebben én groot genoeg zijn voor al je gasten. Daarnaast is het fijn als de locatie over een kundig team beschikt dat je helpt bij het organiseren van het feest. Voordat je een feestlocatie in Haarlem kunt huren, moet je goed bedenken of de locatie inderdaad aan deze eisen voldoet.

Een feestlocatie in Haarlem óf uitwijken naar Amsterdam?

Wil je per se een feestlocatie in Haarlem of ben je ook bereid om uit te wijken naar een andere stad in de omgeving? Misschien kun je een feestlocatie in Heemstede of een feestlocatie in Haarlemmermeer vinden, maar je hebt ongetwijfeld nog meer opties als je wil uitwijken naar Amsterdam. Amsterdam bevindt zich immers slechts op een klein half uurtje rijden van Haarlem. In Amsterdam vind je bovendien veel geschikte locaties voor een groot feest, zoals De Kromhouthal.

Feestlocatie Haarlem huren? Kies voor De Kromhouthal!

De Kromhouthal is een interessante optie als je een feestlocatie in Haarlem of omgeving zoekt. De Kromhouthal is een oude fabriekshal die zich op een goed bereikbare plek in Amsterdam bevindt. De Kromhouthal biedt plaats aan vijfhonderd tot vijftienhonderd personen en is hierdoor ideaal voor feesten en andere evenementen. Tot slot is het team van De Kromhouthal uitermate bedreven in het organiseren van feesten. Hierdoor wordt jouw feest bij De Kromhouthal tot in de puntjes geregeld en ongetwijfeld een succes. Op zoek naar feestlocaties in Haarlem? Zoek dus niet verder

Group 252

150 – 1300 personen

Group 253

5000 m2

Group 256

Rolstoeltoegankelijk

Group 258

Verlichting- en
Verduistering-
mogelijkheden

Group 260

WiFi / Glasvezel

meer informatie of een offerte aanvragen?

  • 1
  • 2
  • 3
map