Jouw feestlocatie in Noord-Holland

De Kromhouthal is een fantastische locatie voor evenementen. Je vindt onze feestlocatie aan het water Noord-Holland: een prachtige locatie aan het IJ in het bruisende Amsterdam-Noord. De Kromhouthal heeft een industriële uitstraling. De locatie is namelijk decennialang gebruikt als fabriekshal en in 2012 omgetoverd tot evenementenlocatie. Onze feestlocatie in Noord-Holland is de afgelopen jaren het toneel geweest van uiteenlopende evenementen en feesten.

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

Feestlocatie aan het water Noord-Holland

Je kunt De Kromhouthal huren als locatie voor evenementen met vijfhonderd tot vijftienhonderd gasten. Ook handig aan de leukste feestlocatie van Noord-Holland is de grote diversiteit aan mogelijkheden en faciliteiten. Zoek je een locatie voor een speciaal feest? Dan is De Kromhouthal de perfecte keuze. De locatie is bereikbaar per auto, boot en met het openbaar vervoer. Parkeren bij evenementen in Amsterdam is vaak lastig, maar gelukkig heeft onze feestlocatie in Noord-Holland voldoende eigen parkeerplaatsen voor de deur.

Kom gezellig met de boot!

Wil je echt iets speciaals organiseren? Bij De Kromhouthal heb je talloze mogelijkheden. Wat dacht je van een feest in combinatie met een boottocht door Amsterdam? Door de ligging aan het IJ kun je er, bij onze feestlocatie aan het water Noord-Holland, een spectaculaire dag van maken. Na een boottocht kan het feest in De Kromhouthal gewoon verdergaan. Is het mooi weer buiten? Onze feestlocatie in Noord-Holland beschikt ook over een riant terras. Gasten van je feest kunnen bij mooi weer dus ook buiten genieten van onze prachtige locatie.

De feestlocatie voor jouw evenement

Een feest organiseren voor meer dan vijfhonderd gasten is een flinke onderneming. Gelukkig kunnen wij je hiermee helpen. Onze feestlocatie in Noord-Holland kun je namelijk ook inschakelen voor hulp tijdens het organiseren van de festiviteiten. De medewerkers hebben jarenlange ervaring met het organiseren van unieke en uiteenlopende evenementen en feesten. Laat het organiseren van dat feest dus maar aan ons over.

Geïnteresseerd? Vraag vandaag nog een offerte aan voor jouw feest in De Kromhouthal. We zien je snel in de leukste feestlocatie van Noord-Holland!

Group 252

150 – 1300 personen

Group 253

5000 m2

Group 256

Rolstoeltoegankelijk

Group 258

Verlichting- en
Verduistering-
mogelijkheden

Group 260

WiFi / Glasvezel

meer informatie of een offerte aanvragen?

  • 1
  • 2
  • 3
map