Feestlocatie Utrecht

Organiseer je met je bedrijf een groot feest en zijn hiervoor veel genodigden die je graag een onbezorgde en feestelijke tijd bezorgt? Dan ben je op zoek naar een feestlocatie in Utrecht voor 400 personen of meer. Natuurlijk moet het een fantastisch evenement worden en hierin speelt de feestlocatie een belangrijke rol. Voor een inspirerende feestlocatie in Utrecht ben je bij ons aan het juiste adres. Vraag direct een offerte aan en ontdek wat er zoal mogelijk is.

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

Feestlocatie in Utrecht voor diverse doeleinden

Vier jij je tienjarig jubileum als ondernemer of heb je iets anders te vieren? Dan ga je natuurlijk op zoek naar een feestlocatie in Utrecht die past bij wat jij belangrijk vindt. Je kijkt niet alleen naar de grootte van de feestlocatie, maar ook de bereikbaarheid en organisatie. Al deze factoren komen perfect samen in onze feestlocatie in Utrecht. Alles dat een feestlocatie nodig heeft, is in de inspirerende locatie aanwezig.

Waarom je kiest voor onze feestlocatie in Utrecht

Het boeken van onze feestlocatie in Utrecht levert je te allen tijde voordelen op. Zo is de gehele locatie voorzien van een uitstekende wifi-verbinding. De feestlocatie is verder goed bereikbaar, zowel met de auto als met openbaar vervoer én beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Ons bevlogen team heeft meer dan tien jaar ervaring en streeft samen met jou naar een fantastisch en onvergetelijke feest.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

Heb je nog geen passende locatie gevonden voor het organiseren van je bedrijfsfeest of jubileum? Laat je ontzorgen door ons team in een feestlocatie in Utrecht voor 400 personen of meer. Wij maken er een geweldig event van, ongeacht wat voor feest je organiseert. Voor een feestlocatie in Utrecht zit je bij ons dus helemaal goed. Vraag daarom direct een offerte aan.

Group 252

150 – 1300 personen

Group 253

5000 m2

Group 256

Rolstoeltoegankelijk

Group 258

Verlichting- en
Verduistering-
mogelijkheden

Group 260

WiFi / Glasvezel

meer informatie of een offerte aanvragen?

  • 1
  • 2
  • 3
map