Een feestlocatie in Zuid-Holland of de Randstad

Een groot feest wordt pas een succes als er veel mensen op afkomen. Een van de belangrijkste dingen die je moet overwegen, is dan ook of de feestlocatie in Zuid-Holland of de randstad goed bereikbaar is. Met een feestlocatie in Zuid-Holland of de Randstad weet je zeker dat de locatie goed bereikbaar is voor een groot publiek. Een feestlocatie in Noord-Holland of Utrecht is dan ook een logische keus, maar waar vind je het perfecte partycentrum in Zuid-Holland of de Randstad?

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

Grote feestlocatie in Zuid-Holland voor een breed publiek

Zoek jij een partycentrum in Zuid-Holland of de Randstad die over voldoende ruimte beschikt voor zo’n vijfhonderd tot vijftienhonderd mensen? Dan weet je waarschijnlijk dat zo’n locatie niet gemakkelijk te vinden is. Helemaal als de feestlocatie in Zuid-Holland of omgeving ook nog eens goed bereikbaar moet zijn. Maar bij De Kromhouthal in Amsterdam vind je dit allemaal wel. Naast dat De Kromhouthal genoeg ruimte biedt voor grootschalige feesten en andere evenementen, is deze locatie ook nog eens erg goed bereikbaar. De Kromhouthal ligt namelijk op een centrale plek in Amsterdam. Of je feestgangers nu met het openbaar vervoer of de auto willen komen: ze bereiken altijd gemakkelijk en snel de feestlocatie!

Zoek niet verder naar een feestlocatie in Zuid-Holland of omgeving

Naast de ideale bereikbaarheid, beschikt De Kromhouthal ook over andere belangrijke eigenschappen die van jouw feest een onvergetelijke ervaring maken. Zo is de ruimte op te delen in verschillende area’s en kan er eindeloos gevarieerd worden met de verlichting en aankleding van de ruimte. Doordat De Kromhouthal vroeger een oude fabriek was, beschikt deze feestlocatie over een industriële en strakke uitstraling die perfect is voor een hip feest of een festival. Zoek dus niet verder naar een feestlocatie in Zuid-Holland of omgeving, maar vraag direct een offerte aan bij De Kromhouthal!

Group 252

150 – 1300 personen

Group 253

5000 m2

Group 256

Rolstoeltoegankelijk

Group 258

Verlichting- en
Verduistering-
mogelijkheden

Group 260

WiFi / Glasvezel

meer informatie of een offerte aanvragen?

  • 1
  • 2
  • 3
map