Inspiratie voor een feestlocatie rondom Zwolle

Tijdens de organisatie van een groot en geslaagd personeelsfeest in Zwolle moet je rekening houden met een aantal factoren. Zo is het belangrijk dat de locatie past bij jouw bedrijf, goed bereikbaar is en dat je op locatie een goede service krijgt. Je wilt immers wel dat je personeelsfeest soepel en gezellig verloopt!

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

Welke feestlocatie in Zwolle past bij jouw bedrijf?

Als eerste is het handig om te bekijken welke leuke feestlocaties in Zwolle passen bij jouw bedrijf. Gaan jullie voor een informeel feestje in een restaurant of partycentrum? Of past een chique feest in een hotel misschien meer bij de organisatie? Voor grote groepen komen bijvoorbeeld ook locaties als een schouwburg of theater in aanmerking. Welke feestlocatie in Zwolle het beste past bij jouw bedrijf is compleet afhankelijk van jullie budget, de uitstraling van het bedrijf en de locatie en het soort personeelsfeest dat jullie in gedachten hebben.

Is een feestlocatie buiten Zwolle ook een optie?

Tijdens de organisatie van een personeelsfeest in Zwolle is het ook een optie om naar een feestlocatie buiten Zwolle te kijken, bijvoorbeeld in de Randstad. Het is echter wel belangrijk om de bereikbaarheid van de locatie in de gaten te houden. Het is tenslotte handig als mensen niet alleen met de auto naar het feest kunnen komen, maar ook met het openbaar vervoer. En als de mensen met het openbaar vervoer komen, moeten ze natuurlijk ook na het feest voldoende opties hebben om met de bus of de trein naar huis te gaan. Veel kleine dorpen en steden zijn om die reden minder geschikt. Denk er daarom eens over na of een feestlocatie buiten Zwolle een optie is.

De Kromhouthal: de ideale locatie voor een bedrijfsfeest buiten Zwolle

Vanuit Zwolle bereik je in ongeveer een uurtje, met zowel de auto als het openbaar vervoer, Amsterdam. In Amsterdam zijn veel mooie feestlocaties te vinden, waaronder De Kromhouthal. De Kromhouthal is een oude fabriekshal die inmiddels is omgetoverd tot de perfecte locatie voor een bedrijfsfeest of ander grootschalig evenement. Wil je meer informatie over De Kromhouthal? Bekijk dan de website of vraag meteen vrijblijvend een offerte aan.

Group 252

150 – 1300 personen

Group 253

5000 m2

Group 256

Rolstoeltoegankelijk

Group 258

Verlichting- en
Verduistering-
mogelijkheden

Group 260

WiFi / Glasvezel

meer informatie of een offerte aanvragen?

  • 1
  • 2
  • 3
map