Feestzaal Amsterdam op de beste locatie

Als er een groots feest gevierd moet worden, met honderden gasten in een feestzaal in Amsterdam, dan is er een ruime zaal nodig om alle gasten volop te laten genieten van een gigantische party. Afhankelijk van het evenement is een team om het feest voor je te regelen een absolute must. Zo’n feestzaal in Amsterdam, voor vijfhonderd tot vijftienhonderd gasten, vind je bij De Kromhouthal in Amsterdam Noord, liggend aan het IJ, met buiten een heerlijk zonnig terras aan het water. Er zijn parkeerplaatsen voor alle gasten, sprankelende drankjes, verrukkelijke hapjes en feestelijke verlichting.

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

Op zoek naar een feestzaal in Amsterdam Centrum?

Voor een feestzaal Amsterdam Centrum kun je terecht op een van de vele evenementenlocaties of bijvoorbeeld hotels. Voor zeer grote ruimtes voor grote feesten, is het de moeite waard om een feestzaal in Amsterdam-Noord te kiezen. De Kromhouthal is mogelijk de beste feestzaal in Amsterdam en heeft zeer veel ruimte voor alle soorten feesten. Er kan een dj geregeld worden en een evenementenorganisatie staat voor je klaar om te zorgen dat het feest tot in de puntjes geregeld is. Ook is er uitstekende wifi en dus optimale connectie tot het internet.

De Kromhouthal: de best bereikbare feestzaal in Amsterdam

Bij een feest waar veel mensen worden uitgenodigd, is parkeergelegenheid heel belangrijk. Veel mensen komen met de auto en in Amsterdam kun je soms nergens je auto kwijt. De Kromhouthal heeft voldoende parkeerplaatsen voor ieder groot feest. Er kunnen party’s georganiseerd worden tot vijftienhonderd gasten. Ook kan er met enkele honderden gasten vooraf gedineerd worden. De Kromhouthal heeft bovendien een eigen aanlegsteiger, zodat gasten ook met de boot kunnen komen. De ligging van de industriële Kromhouthal is dan ook bijzonder. Er is een prachtig uitzicht over water en skyline van Amsterdam. Ideaal voor ieder evenement en elk groot feest.Neem direct een kijkje op de website van deze prachtige feestlocatie in Amsterdam.

Group 252

150 – 1300 personen

Group 253

5000 m2

Group 256

Rolstoeltoegankelijk

Group 258

Verlichting- en
Verduistering-
mogelijkheden

Group 260

WiFi / Glasvezel

meer informatie of een offerte aanvragen?

  • 1
  • 2
  • 3
map