• Gala locaties

  Organiseer jij binnenkort een gala? Kijk dan eens naar De Kromhouthal: een fantastische locatie voor jouw gala. Locaties voor feesten en evenementen in Amsterdam verschillen veel op gebied van faciliteiten, maar in De Kromhouthal vind je alles wat je nodig hebt om van jouw gala een succes te maken. De beste keuze uit het aanbod gala locaties in Amsterdam.

  Direct een offerte aanvragen
  Wij onderzoeken de mogelijkheden

Een van de mooiste gala locaties in Nederland

Je vindt De Kromhouthal aan het IJ in het bruisende Amsterdam-Noord. Gala locaties hebben vaak een opvallende entree en De Kromhouthal is geen uitzondering. De evenementenlocatie is namelijk decennialang gebruikt als fabriekshal. In 2012 is alles grondig verbouwd en omgetoverd tot prachtige evenementenlocatie. De afgelopen jaren is De Kromhouthal zodoende gebruikt als toneel voor uiteenlopende en unieke evenementen.

Een galafeest organiseren? Jouw gala locatie vind je in Amsterdam

Gala locaties in Amsterdam met voldoende parkeergelegenheid zijn vaak moeilijk te vinden. De Kromhouthal heeft echter voldoende eigen parkeerplaatsen. Daarnaast is deze gala locatie in Amsterdam goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Dankzij de prachtige ligging aan het IJ is De Kromhouthal zelfs bereikbaar per boot. Wil je van jouw galafeest een onvergetelijke avond maken? Begin de avond dan met een boottocht door Amsterdam, waarna de gasten in hun prachtige outfits van de boot stappen en entree maken bij een van de mooiste gala locaties van Amsterdam.

Gala locaties met alle mogelijkheden

Het organiseren een gala is een hele onderneming. Een groot voordeel van De Kromhouthal is, ten opzichte van andere gala locaties, het feit dat het team achter deze locatie ook evenementen organiseert. Wil je van jouw gala echt een spectaculair feest maken? Ga dan met onze medewerkers in gesprek. Zij kunnen aan de hand van jouw wensen en ideeën een spectaculair gala organiseren. Onze medewerkers denken mee over de invulling van de avond en helpen met de voorbereidingen. Ze hebben veel ervaring met het organiseren van uiteenlopende evenementen en feesten. Maak gebruik van hun kennis en ervaring, zodat je zelf alleen nog je gala kleding aan hoeft te trekken.

Meer weten? Vraag dan vandaag nog een offerte aan voor onze gala locatie in Amsterdam!

Direct een offerte aanvragen

Direct weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw event in De Kromhouthal? De Kromhouthal biedt:

 • Uitstekende bereikbaarheid per auto, boot of OV
 • Eigen parkeerplaatsen voor de deur
 • Gelegen aan het IJ, met riant terras
 • Middenin het creatieve en bruisende Amsterdam Noord
 • Indrukwekkende industriële locatie
 • Bevlogen team met ruim tien jaar ervaring

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Onze eventspecialist neemt contact met je op

Neem direct contact op met onze evenement specialist