Eerste hulp bij een groot evenement organiseren

Een groot evenement organiseren is niet makkelijk. Naast dat je de juiste locatie moet vinden, moet je ook een locatie zoeken die de juiste sfeer uitstraalt. Om nog maar te zwijgen over alle andere dingen die tijdens het evenement organiseren op je checklist terecht komen… Gelukkig zijn wij bij de Kromhouthal van alle markten thuis. Bovendien hebben wij meer dan genoeg ervaring om een groot evenement te organiseren én tot een succes te maken. Laat je dan ook eens adviseren en informeren door ons enthousiaste team.

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

De juiste locatie is de sleutel tot succes

Om van een groot evenement een succes te maken, heb je een aantal ingrediënten nodig. De eerste daarvan is de perfecte locatie. Naast het feit dat de locatie voldoende ruimte moet bieden aan al je gasten, moet het ook goed bereikbaar zijn en een bijzondere uitstraling hebben. De Kromhouthal voldoet aan al deze eisen. De Kromhouthal is namelijk expert in het organiseren van evenementen voor vijf- tot vijftienhonderd personen. Bovendien is de Kromhout uitermate goed bereikbaar met de auto, openbaar vervoer of met de boot. Tot slot is de Kromhouthal een oude fabriekshal, waardoor de hal een hippe en industriële sfeer uitstraalt.

Hulp bij het organiseren van een groot evenement

Tijdens een evenement organiseren is een checklist afwerken alleen niet voldoende. Hoeveel ervaring jij ook hebt met een groot evenement, wat hulp is altijd fijn. Het team van de Kromhouthal draait daarom zijn hand niet om voor de organisatie van welk groot evenement dan ook. Naast dat wij jarenlange ervaring hebben, hebben wij ook voldoende contacten. Zo helpen we je graag op weg bij het vinden van een cateraar of techniekleverancier. Daarnaast kunnen wij je helpen met de inrichting van de ruimte én je adviseren over alle onderdelen van jouw evenement. Het inschakelen van een evenementenbureau wordt hierdoor overbodig. Ben je enthousiast geworden over de Kromhouthal? Vraag dan direct een offerte aan en wie weet zien we elkaar snel terug tijdens de voorbereiding van een spectaculair én groot evenement!

Group 252

150 – 1300 personen

Group 253

5000 m2

Group 256

Rolstoeltoegankelijk

Group 258

Verlichting- en
Verduistering-
mogelijkheden

Group 260

WiFi / Glasvezel

meer informatie of een offerte aanvragen?

  • 1
  • 2
  • 3
map