Hackathon organiseren op een inspirerende locatie

Ben je op zoek naar een locatie voor een hackathon? Bij De Kromhouthal vind je alle ingrediënten om van je hackathon een geslaagd en inspirerend evenement te maken. Verdiep je daarom eens in deze interessante locatie, waar de beste oplossingen en ideeën ontstaan.

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

Waarom een hackathon organiseren bij De Kromhouthal?

Om de teams zoveel mogelijk te inspireren, moet je een bijzondere locatie voor zo’n hackathon uitkiezen. Stabiel en snel internet is ongetwijfeld de belangrijkste voorwaarde waar de locatie voor een hackathon aan moet voldoen. Bij De Kromhouthal is dit dan ook geen enkel probleem. Ons wifi-netwerk is bovendien gratis en beschikbaar in verschillende ruimtes.

Hackathon organiseren in Amsterdam

Daarnaast kan De Kromhouthal gemakkelijk in verschillende area’s worden opgedeeld. Zo creëer je meerdere fijne werkplekken voor de verschillende teams. Bij een hackathon en het organiseren hiervan mag ook de catering niet vergeten worden. Wij kunnen je dan ook meerdere cateraars in Amsterdam of omgeving aanbevelen. Kies je liever je eigen cateraar uit? Dan stellen wij onze keuken graag ter beschikking.

De Kromhouthal: de locatie voor een hackaton

Een hackathon organiseren bij De Kromhouthal is praktisch dankzij de centrale ligging en de goede bereikbaarheid. Daarnaast biedt onze industriële en inspirerende fabriekshal voldoende ruimte voor alle deelnemers. Zo kunnen ze in alle rust werken en brainstormen in de verschillende area’s óf een luchtje scheppen op ons terras. Wil jij een hackathon organiseren, maar kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Ons team heeft jarenlange ervaring met verschillende evenementen, zoals een hackathon en het organiseren hiervan. Wij helpen je dus graag op weg naar een geslaagd evenement. Wil je meer informatie over de mogelijkheden bij De Kromhouthal? Vraag direct een offerte aan of contacteer ons vrijblijvend voor al je vragen.

Group 252

150 – 1300 personen

Group 253

5000 m2

Group 256

Rolstoeltoegankelijk

Group 258

Verlichting- en
Verduistering-
mogelijkheden

Group 260

WiFi / Glasvezel

meer informatie of een offerte aanvragen?

  • 1
  • 2
  • 3
map