• Hackathon organiseren op een inspirerende locatie

  Ben je op zoek naar een locatie voor een hackathon? Bij De Kromhouthal vind je alle ingrediënten om van je hackathon een geslaagd en inspirerend evenement te maken. Verdiep je daarom eens in deze interessante locatie, waar de beste oplossingen en ideeën ontstaan.

  Direct een offerte aanvragen
  Wij onderzoeken de mogelijkheden

Waarom een hackathon organiseren bij De Kromhouthal?

Om de teams zoveel mogelijk te inspireren, moet je een bijzondere locatie voor zo’n hackathon uitkiezen. Stabiel en snel internet is ongetwijfeld de belangrijkste voorwaarde waar de locatie voor een hackathon aan moet voldoen. Bij De Kromhouthal is dit dan ook geen enkel probleem. Ons wifi-netwerk is bovendien gratis en beschikbaar in verschillende ruimtes.

Hackathon organiseren in Amsterdam

Daarnaast kan De Kromhouthal gemakkelijk in verschillende area’s worden opgedeeld. Zo creëer je meerdere fijne werkplekken voor de verschillende teams. Bij een hackathon en het organiseren hiervan mag ook de catering niet vergeten worden. Wij kunnen je dan ook meerdere cateraars in Amsterdam of omgeving aanbevelen. Kies je liever je eigen cateraar uit? Dan stellen wij onze keuken graag ter beschikking.

De Kromhouthal: de locatie voor een hackaton

Een hackathon organiseren bij De Kromhouthal is praktisch dankzij de centrale ligging en de goede bereikbaarheid. Daarnaast biedt onze industriële en inspirerende fabriekshal voldoende ruimte voor alle deelnemers. Zo kunnen ze in alle rust werken en brainstormen in de verschillende area’s óf een luchtje scheppen op ons terras. Wil jij een hackathon organiseren, maar kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Ons team heeft jarenlange ervaring met verschillende evenementen, zoals een hackathon en het organiseren hiervan. Wij helpen je dus graag op weg naar een geslaagd evenement. Wil je meer informatie over de mogelijkheden bij De Kromhouthal? Vraag direct een offerte aan of contacteer ons vrijblijvend voor al je vragen.

Direct een offerte aanvragen

Direct weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw event in De Kromhouthal? De Kromhouthal biedt:

 • Uitstekende bereikbaarheid per auto, boot of OV
 • Eigen parkeerplaatsen voor de deur
 • Gelegen aan het IJ, met riant terras
 • Middenin het creatieve en bruisende Amsterdam Noord
 • Indrukwekkende industriële locatie
 • Bevlogen team met ruim tien jaar ervaring

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Onze eventspecialist neemt contact met je op

Neem direct contact op met onze evenement specialist