Inspirerende locaties in Amsterdam

Wil je een event houden op een van de meest inspirerende locaties van Amsterdam? Ontdek dan snel welke mogelijkheden De Kromhouthal allemaal te bieden heeft. Je vindt bij ons een totaalpakket aan voorzieningen en services om van ieder corporate event een doorslaand succes te maken.

BEZOEK DE KROMHOUTHAL // AUTO [AFSLAG S116] // OPENBAARVERVOER  rode driehoek

Inspiratie op locatie

Als het gaat om inspirerende locaties in Amsterdam staat De Kromhouthal al vele jaren bovenaan de lijst. Voorheen was onze evenementengebouw een fabriekshal waar grote scheepsmotoren werden geproduceerd. De stoere industriële look is bij de verbouwing in 2012 zorgvuldig bewaard gebleven, dus aan inspiratie is er op onze locatie nooit gebrek. Bovendien heeft De Kromhouthal talloze mogelijkheden voor de aankleding en er kunnen zelfs meerdere voertuigen naar binnen gereden worden.

Op zoek naar inspirerende locaties in Amsterdam?

Ben je op zoek naar inspirerende locaties in Amsterdam? Dan is de Kromhouthal een flexibele evenementenlocatie waar je alle ruimte hebt voor jou ideeën. Met een oppervlakte van ruim 5000 vierkante kilometer en een fraaie ligging aan het IJ behoort onze hal zeker tot één van meest inspirerende locaties in Amsterdam. De grote en hoge centrale hal heeft een voortreffelijke infrastructuur, waardoor het bijvoorbeeld heel gemakkelijk is om een beurs op te bouwen. Van congres tot beurs en van evenement tot productlancering: in ons karakteristieke gebouw wordt elk event een bijzondere gelegenheid. Wil jij een bijeenkomst beleggen in een unieke setting? Geen enkel probleem. Je vindt altijd voldoende inspiratie op onze locatie.

Ontdek één van de meest inspirerende locaties in Amsterdam Noord

De Kromhouthal is één van die inspirerende locaties die Amsterdam aantrekkelijk maken voor grote events. Al vele grote ondernemingen gingen je voor en kozen De Kromhouthal voor
spectaculaire events. Van catering tot techniek, ons ervaren team regelt alles voor je. Er hoeft geen evenementenbureau aan te pas te komen en dat is toch een uitkomst als je een exclusief diner moet organiseren voor 500 gasten. Met de bereikbaarheid zit het ook helemaal goed. Bezoekers kunnen de Kromhouthal perfect bereiken met de auto, het openbaar vervoer en zelfs met de boot. Wil jij ook gebruik maken van onze ongekende mogelijkheden? Vraag dan snel een offerte aan bij één van de meest inspirerende locaties van Amsterdam.

Group 252

150 – 1300 personen

Group 253

5000 m2

Group 256

Rolstoeltoegankelijk

Group 258

Verlichting- en
Verduistering-
mogelijkheden

Group 260

WiFi / Glasvezel

meer informatie of een offerte aanvragen?

  • 1
  • 2
  • 3
map