• Jubileumfeest vieren? Ontdek de potentie van De Kromhouthal

  Heb je binnenkort met jouw bedrijf een bijzonder jubileum te vieren, zoals een 25-jarig bestaan? Uiteraard vier je dit graag met medewerkers en relaties op een feestelijke en geschikte locatie. Daarom ga je op zoek naar een feestlocatie die aan je wensen voldoet. Je zoektocht eindigt al snel bij De Kromhouthal in Amsterdam. Vraag direct een offerte aan!

  Direct een offerte aanvragen
  Wij onderzoeken de mogelijkheden

Waarom een jubileumfeest organiseren in Amsterdam?

Een jubileumfeest organiseer je het liefst op een centrale plek. Het bruisende Amsterdam is hier een perfecte stad voor. De stad ligt centraal en beschikt over de nodige ingrediënten voor een onvergetelijk jubileumfeest. Uiteraard wil je een locatie die de capaciteit van jouw gasten aan kan én een team dat jou optimaal helpt rondom de organisatie van het feest. De Kromhouthal aan het Amsterdamse IJ is de ideale locatie voor jouw jubileumfeest.

De mogelijkheden van De Kromhouthal voor jouw jublieumfeest

De Kromhouthal is prachtig gelegen in het bruisende Amsterdam en beschikt over een terras met uitzicht over het IJ. Gasten die een luchtje willen scheppen, waarderen dit enorm. De industriële feestlocatie beschikt onder meer over uitstekende wifi en voldoende parkeergelegenheid. Verder is deze locatie voor jouw jubileumfeest goed bereikbaar met openbaar vervoer. Maak je over de organisatie zeker geen zorgen. Het team van De Kromhouthal heeft meer dan tien jaar ervaring in het organiseren van jubileumfeesten en staat je graag bij.

Jubileumfeest organiseren? Vraag een offerte aan

Wil je een bedrijfsfeest vieren, maar wel met de garantie dat het aan al je wensen voldoet? Schakel dan het team van De Kromhouthal in om je hierbij te helpen. De locatie is bij uitstek geschikt voor je feest en heeft allerlei andere eigenschappen voor schitterende herinneringen. Vraag direct een offerte aan en ontdek de mogelijkheden van een jubileumfeest voor jouw bedrijf.

Direct een offerte aanvragen

Direct weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw event in De Kromhouthal? De Kromhouthal biedt:

 • Uitstekende bereikbaarheid per auto, boot of OV
 • Eigen parkeerplaatsen voor de deur
 • Gelegen aan het IJ, met riant terras
 • Middenin het creatieve en bruisende Amsterdam Noord
 • Indrukwekkende industriële locatie
 • Bevlogen team met ruim tien jaar ervaring

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Onze eventspecialist neemt contact met je op

Neem direct contact op met onze evenement specialist